Večera za 5: Gruđanka nije pobijedila zbog 'kalkulatorice' Agice, ali je sve osvojila i kuhanjem i ponašanjem

Datum objave: 16.10.2021   Broj čitanja: 7538
Pobjeda profesionalne kuharice Agice razbjesnila je gledatelje. Kažu da se potrudila, ali da je za njezinu pobjedu zaslužno nisko ocjenjivanje drugih kandidata. S druge strane, gledatelji hvale Vanesu, Željku, Zdravku...
Večera za 5: Gruđanka nije pobijedila zbog 'kalkulatorice' Agice, ali je sve osvojila i kuhanjem i ponašanjem


Čini se kako je sve gledatelje najviše razočaralo Agičino ocjenjivanje drugih kandidata. Svi su se složili da joj je veliku pobjedu donijelo nisko ocjenjivanje drugih.

U showu je sudjelovala i Zdravka Pešorda, rođena Gruđanka. - Večera je bila za desetku, ali Agica i Vanesa dale su Zdravki tek šesticu. Očekivala sam ipak više od nje, rekla je oštra Agica na kraju večere. Upravo je ona kandidatima tijekom cijelog tjedna davala najniže ocijene.


Unatoč tome što pripremljenom večerom i dojmom nije preuzela vrh tablice, Zdravka se svidjela publici. Kritike nije izbjegla niti Vanessa zbog niske ocijene. Nekima nije bilo jasno kako joj se svidjelo jelo, a opet je dala 'samo' šesticu. Na kraju joj se sve vratilo kao 'bumerang' jer je po komentarima najbolje kuhala, ali ne po ocjenama.


- Emisija "Večera za pet" treba promijeniti koncept ocjenjivanja! Uvesti službenu osobu koja će isto ići na večere s kandidatima i na zadnji dan dodijeliti dodatne bodove po zasluzi. Ne znam, možda bi se smanjile ove nepravedne pobjede. Ovako se zasjeni hrana, a do izražaja dolaze kalkulacije. Ili da promijenimo naziv emisije, to je jednostavnije "Kalkulacije za pet" - iskreno je objasnio jedan komentator.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio