Hercegovka izabrana na jednu od vodećih funkcija u Europskoj pučkoj stranci, vodećoj u Europskom parlamentu

Datum objave: 13.10.2021   Broj čitanja: 894
Odlukom Predsjedništva Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) od 21. rujna danas su održani izbori za predsjednika i 10 potpredsjednika Kluba zastupnika EPP-a.
Hercegovka izabrana na jednu od vodećih funkcija u Europskoj pučkoj stranci, vodećoj u Europskom parlamentu


Za predsjednika je ponovno izabran Manfred Weber, a na dužnost jednog od 10 potpredsjednika izabrana je hrvatska zastupnica Željana Zovko. “Velika mi je čast što sam izabrana za potpredsjednicu Kluba Europske pučke stranke u Europskom parlamentu. Ovo smatram velikim priznanjem rada naše hrvatske HDZ/EPP delegacije, kojoj se ovim putem zahvaljujem na predlaganju moje kandidature“, naglasila je Zovko i dodala: „Na polovici smo mandata i pred nama je mnogo posla. Radujem se suradnji s kolegama zastupnicima u Predsjedništvu Kluba zastupnika EPP-a“.

Zovko je u svom govoru zahvalila kolegama pučanima što su prepoznali njezino dugogodišnje zalaganje u Europskom parlamentu. „Posljednjih godina imala sam čast surađivati s mnogima od vas kao zamjenica koordinatora EPP-a i potpredsjednica Odbora za vanjske poslove, kao i u svom parlamentarnom radu u Odboru za kulturu i obrazovanje te Pododboru za sigurnost i obranu. U izazovnim vremenima koja su pred nama, radujem se daljnjem radu na napretku, nizanju uspjeha i povećanju vidljivosti našeg kluba zastupnika”, zaključila je Zovko.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio