Ljubavnica prodala mobitel za 50 tisuća eura?!

Datum objave: 12.10.2021   Broj čitanja: 1129
Iako je jučer službeno dao ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora, još uvijek traje trakavica u vezi s neprimjerenim fotografijama Dalibora Pavlovića, na kojima pije tablete i povraća, te se ubada nožem i zbog kojih je morao podnijeti ostavku.
Ljubavnica prodala mobitel za 50 tisuća eura?!

 

Najnovija u nizu informacija vezana za ovu aferu je ona predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saše Bursaća, koji tvrdi da su članovi SDS-a "otkupili telefon od žene s kojom je Dalibor Pavlović bio u vezi i na najgori mogući način zadrli u njegov privatni život".

Bursać je rekao da su u SNSD-u došli do dokumenata, a da za neke stvari imaju i svjedoke.

"Imam informaciju da se predsjednica Gradskog odbora SDS-a Prijedor Maja Dragojević-Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu suglasnost i koordinaciju, otkupili telefon od Ane Jež, konkretno odbornik Predrag Starčević, i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i odgovorno ponašaju, preko društvenih mreža inscenirali ovo i na najgori mogući način zadrli u Pavlovićev privatni život", rekao je Bursać.

Neslužbeno se za navodnu prodaju snimaka spominje iznos od 50.000 eura.

On je naveo da je "Dalibor pogriješio, ali da nije zaslužio nitko, pa ni on, da bude razapet na ovakav način".

Podsjećamo, nakon objavljivanja spornih fotografija oporba, ali i Dodik, tražili su od Pavlovića da podnese ostavku. On je prvo tvrdio da je riječ o fotomontaži, pa je onda odustao od te priče, da bi jučer, nakon prijetnje zastupnika u NSRS-u Nebojše Vukanovića da će objaviti još fotografija, službeno podnio ostavku.

U obrazloženju ostavke naveo je "razloge osobne prirode", a jučer je rekao, obrazlažući nastanak fotografija, da je na njega utjecala "viša sila".

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio