Vatreni u izmijenjenom sastavu u Osijeku protiv Slovačke

Datum objave: 11.10.2021   Broj čitanja: 1894
Slovaci gotovo da su izgubili šansu za neko od prva dva mjesta.
Vatreni u izmijenjenom sastavu u Osijeku protiv Slovačke

 

Od 20.45 u Gradskom vrtu izabranici Zlatka Dalića dočekuju Slovačku koja u Osijek stiže nakon minimalnog poraza od Rusije. Hrvatska i Rusija predvode skupinu H sa po 16 bodova i vode 'mrtvu trku' za Katar, sa šest bodova manje slijedi Slovenija  koja će večeras ugostiti Zbornaju, a s devet bodova na četvrtom mjestu je Slovačka.

 

Slovaci gotovo da su izgubili šansu za neko od prva dva mjesta, što znači da bi njihov izbornik Štefan Tarkovič 'u vatru' mogao baciti igrače iz drugog plana, a izbornik Dalić smatra da bi upravo to moglo predstavljati opasnost za Vatrene.- Nećemo se puno zamarati sa slovačkom reprezentacijom i njihovim igračima, možda će biti i opasnije ako će priliku dobiti igrači koji nisu prije igrali. Moramo respektirati Slovačku, vrhunska je reprezentacija i može biti neugodna. Nije bitno tko će kod njih nastupati, mi moramo biti pravi, rekao je Dalić na konferenciji za medije dan uoči utakmice.

 

U sastavu Vatrenih za dvoboj sa Slovacima neće biti Matea Kovačića koji će propustiti ogled u Gradskom vrtu zbog akumuliranih žutih kartona. Na njegovo mjesto uskočit će Mario Pašalić, a u početnih 11 trebao bi se vratiti Domagoj Vida- Napravit ćemo promjene u sastavu. Ne zato što netko nije zadovoljio, već želimo punu snagu, trku i angažman. Neki igrači ne igraju standardno u svojim klubovima i teško je očekivati da u dva dana mogu ponoviti nivo igre i pratiti ovakav ritam, rekao je hrvatski izbornik.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO