14-godišnjak iz BiH ide dalje s 4 DA! Ima najbrže prste

Datum objave: 10.10.2021   Broj čitanja: 2316
Husejn Barjaktarević iz Ilijaša pored Sarajeva je prema riječima njegovih roditelja rođen miran i tih i mislili su da je s neke druge planete.
14-godišnjak iz BiH ide dalje s 4 DA! Ima najbrže prste


"Kada je rekao da će se prijaviti na Supertalent bili smo jako uzbuđeni, to je za mene bilo nešto veliko", izjavila je njegova majka.

14-godišnji Husejn svira harmoniku od svoje sedme godine, a na pozornicu "Supertalenta" došao je pokazati svoje glazbeno umijeće, koje inače pokazuje na natjecanjima. Dosad se natjecao na njih čak 15 i na svima je osvojio prva mjesta, čime se pohvalio žiriju prije nego im je zasvirao.

"Publika na nogama, žiri u esktazi, bio si maestralan. Kada nam dođe netko poput tebe, skroman, pristojan, dobar i još k tome svoje talent odradi ne savršeno, nego da mi ne znamo što bi rekli. Bio si savršen! Ono što mogu primijetiti je da si najbrži prst u regiji. Ne znam je li to normalno, ali sviraš jako brzo", primijetila je Maja.

"Za razliku od nekih harmonikaša koji nam dođu u Supertalent, ti si bez obzira na izbor glazbe doista pokazao svoju virtuoznost. Kada tome dodamo da imaš 14 godina, mene kao članicu žiriju doista čini sretnom što možemo na televiziji pokazati i izgovoriti rečenicu da trud, rad i disciplina uvijek, ali uvijek urode plodom", poručila mu je Martina Tomčić, a cijeli žiri ga nagradio s četri da za prolazak dalje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO