KRISTOVI RATNICI, KRŠĆANI, SU PRVACI SVIJETA

Datum objave: 10.10.2021   Broj čitanja: 1117
Iako se boksače najčešće smatra grubima i nepromišljenima, ono što je činjenica da oni koji slušaju njihove izjave izvan ringa čuju razumne i dobre ljude s izuzetno izraženim logičkim razmišljanjem koji šalju snažne poruke.
KRISTOVI RATNICI, KRŠĆANI, SU PRVACI SVIJETA

 

Muhammad Ali, rođen kao Cassius Marcellus Clay, postao je jedan od najvećih proroka Islama u prošlom stoljeću. Tim putem nastavio je i Anthony Joshua koji je 2017. nokautirao Vladimira Klička. Međutim, njemu je isprva zasmetalo što ga se provlači u tom kontekstu. "Ne želim objašnjavati te stvari, jer ne osjećam da to moram. Ako želim da budem u džamiji, katoličkoj crkvi ili običnoj crkvi, to je moja odluka. Odem u crkvu, ali nisam kršćanin i glupo je takvu usporedbu raditi", govorio je.

Međutim, u posljednje vrijeme došlo je vrijeme kršćana na boksačkom tronu.
Prije dva tjedna, usred Londona Ukrajinac Oleksandr Usyk uvjerljivo je pobijedio Anthonyija Joshuu i oduzeo mu titule po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO.

Nakon toga dao je zapanjujuću izjavu. - Želim se zahvaliti Isusu Kristu, sve dolazi od njega - istaknuo je.

Tyson Fury noćas je savladao Deontaya Wildera i zadržao titulu WBC-ova prvaka u teškoj kategoriji. Imao je na glavi kapu "ISUS KRALJ DOLAZI". "Želim zahvaliti Gospodinu i spasitelju Isusu Kristu. Ja ga slavim, a on mi daje ove veličanstvene pobjede", kazao je Fury.

Iako će se mnogi zgroziti nad boksom i boksačima, činjenica je da je kod mnogih vjera mlaka! Primat dobivaju Jude i kukavice koji su se spremni odreći Krista i svoje vjere, stoga su ljudi poput Usyka i Furyija, kršćani, itekako potrebni čovječanstvu!


Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio