Krenulo je: Od ponedjeljka građanima BiH zabrana ulaska u Švedsku

Datum objave: 02.10.2021   Broj čitanja: 868
Građanima Bosne i Hercegovine će od ponedjeljka, 4. listopada, biti zabranjeno putovanje u Švedsku, osim osobama sa stalnom dozvolom boravka ili onima koji imaju neodložnu potrebu da putuju, uz uvjet da imaju negativan test na koronavirus.
Krenulo je: Od ponedjeljka građanima BiH zabrana ulaska u Švedsku


Odluku o ponovnom uvođenju zabrane putovanja u Švedsku osobama koje žive u BiH donijela je švedska Vlada, priopćeno je iz Veleposlanstva.

Ova odluka u skladu je sa najnovijom preporukom Vijeća Europske unije zemljama članicama, a donesena je nakon promjena epidemiološke situacije u BiH.

Osim BiH, zabrana je uvedena i za građane Moldavije. Vlasti u Švedskoj najavile su da će Čile, Kuvajt i Ruanda biti dodane na popis sigurnih zemalja, što znači da će putnici iz ovih zemalja koji planiraju ući u Švedsku podlijegati iznimkama u vezi s novim pravilima ulaska, prenosi SchengenVisaInfo.com.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ....02.10.2021 14:13 sati
    Dakako kad smo glupi ko .....budaletine da nas nema nigdi. Prosla sezona zatvoriće nas skroz do neki izbora ili do sezone. Bojim se za 10 dana nećemo moć nigdje svi će nas prikrižiti
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO