Crnogorac uz zvuke Thompsona naslikao Isusa! Oduševio žiri i publiku

Datum objave: 26.09.2021   Broj čitanja: 3929
Zanimljiv nastup na Superatalentu imao je i slikar iz Podgorice, Matan Vukčević, koji se predstavio talentom brzog slikanja kao spoja glazbe i slikanja kroz pokret.
Crnogorac uz zvuke Thompsona naslikao Isusa! Oduševio žiri i publiku


Prije samog nastupa naglasio je kako želi poslati poruku svima onima koji se bore s depresivnim mislima da se nastave boriti za i kroz život. ''Evidentno radite na svoj način umjetnost. Umjetnost i služi da provocira, da propitkuje, da se kroz umjetnost izražavamo. Ovaj drugi dio vašeg performansa je opet dio cijele te priče, meni začudan. Baš ovog trenutka nemam neki definiran stav o vama'' komentirala je Martina, Janko je zaključio da je Matan u Crnoj Gori rock zvijezda slikarstva, dok je Maja kazala: ''Ja ne znam što je vama, ovo je fenomenalno! Vi ste toliko drugačiji od ostalih da to ovu emisiju čini sjajnom! Nisam se nadala ovom wow glitter efektu, radili ste cijelo vrijeme u ritmu, izbor muzike je totalno nebitan, napravili ste megasliku u takvom kratkom roku, Vi ste supertalent!''

 Uz taktove Thompsonove pjesme Neću izdat ja, Vukčević je prelazio po platnu koje je bilo obavijeno mrakom, a nakon nekoliko trenutaka, platno je obasjala svjetlost te je publika imala što vidjeti.

- Meni je Thompson jako dobar umjetnik čiju muziku slušam i žao mi je što su ljudi ograničeni pa idu na to nacionalno, pa su njega degradirali da ne smije na nekim mjestima nastupati - kazao je umjetnik!


Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO