HRK GRUDE / Rukometom i edukacijom štitimo mlade od ovisnosti u europskom tjednu sporta

Datum objave: 20.09.2021   Broj čitanja: 567
U HRK Grude u tijeku je realizacija projekta: Rukometom i edukacijom štitimo mlade od ovisnosti koji se realizira u u vrijeme i u okviru europskog tjedna sporta.
HRK GRUDE / Rukometom i edukacijom štitimo mlade od ovisnosti u europskom tjednu sporta

 

Projektom su obuhvaćena djeca završnih razreda svih osnovnih škola na području općine Grude i prvih razreda Srednje škole AB Šimića Grude. Projekt se realizira kroz dvije cjeline: sportske aktivnosti  i edukativne radionice.

 

Sportske aktivnosti u okviru projekta su počele nedavnim  održavanje rukometnog kampa, nastavljene su aktivnostima na promidžbi rukometa u osnovnim školama , utemeljenjem i početkom rada odjeljenja škole rukometa u osnovnim školama u Sovićima i Drinovcima , a ovog vikenda slijedi i rukometni turnir u Grudama koji će zaokružiti sportski dio ovog projekta.

 

Edukativne radionice na temu borbe protiv ovisnosti će biti organizirane u suradnji  i pod vodstvom najvećeg stručnjaka iz oblasti borbe protiv ovisnosti ne samo u BiH nego i znatno šire, dr.sc Marka Romića, specijaliste traumatske psihologije. Radionice će biti organizirane i održane u OŠ Ruđera Boškovića i Srednjoj školi AB Šimića u Grudama  u četvrtak,23.09.2021.g, a  u OŠ Antina Stanislava i Branka Šimića u Drinovcima  i OŠ fra Stipana Vrljića u Sovićima u ponedjeljak , 27.09.2021.g.

 

Ovaj tjedan HRK Grude ima i dosta aktivnosti u okviru europskog tjedna sporta, kojeg obilježavamo brojnim aktivnostima u odjeljenjima škole rukometa u Sovićima i Drinovcima te završnim dijelom koji će biti organiziran i održan ovog vikenda u Grudama čiji će vrhunac biti veliki međunarodni turnir u mini rukometu koji će okupiti desetine ekipa iz BiH i Hrvatske.

 

Naše male rukometašice i rukometaši pozivaju sve svoje vršnjake da se uključe u ove aktivnosti i da zajedno uživaju u rukometnim čarolijama!

 

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio