I do 4,5 posto mjesečne kamate bit će refundirano

Datum objave: 17.09.2021   Broj čitanja: 575
Ministar razvoja, poduzetništva i obrta u Vladi FBiH Amir Zukić istaknuo je kako je Vlada FBiH na jučerašnjoj sjednici dala suglasnost na ugovor, a u svrhu saniranja kamata koje nastanu u periodu korištenja sredstava jamstvenog fonda.
I do 4,5 posto mjesečne kamate bit će refundirano

 

“Pravo na tu vrstu refundacije polažu gospodarstvenici i do 4,5 posto mjesečne kamate bit će refundirano. Sredstva će se davati kvartalno, tako da svi oni koji su korisnici sredstava namijenjeni za mikro, mala i srednja poduzeća bit će sanirani iz proračuna FBiH“, naveo je Zukić.


Dodao je i još jednu informaciju. “Potpomažemo općine i gradove i u tom smislu smo odvojili dvije linije prema općinama kao potpora u borbi protiv pandemije. Za svaku općinu linearno. Drugi dio novca će biti podijeljen na projekte gdje smo otvorili konkurs i sve su se općine prijavile i to je jedan od većih investicionih zahvata na razini općina i sve su općine sudjelovale, bodovane i veliki broj, odnosno 122 projekta, će biti raspoređeni na općinama koje također financira Vlada FBiH“, kazao je.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio