VIDEO: Hakan nije dobio plaću! Sjeo u bager i razbio pet kamiona svom poslodavcu

Datum objave: 16.09.2021   Broj čitanja: 2912
Bagerist iz Turske pod imenom Hakan M. napravio je pravi kaos na poslu zbog neisplaćene plaće. Naime, Hakan je radio na iskopu ugljena, a nakon što nije dobio plaću, sjeo je za bager i razbio pet kamiona svog poslodavca.
VIDEO: Hakan nije dobio plaću! Sjeo u bager i razbio pet kamiona svom poslodavcu

 

Vlasnik tvrtke je navodno njegov ujak Ömer, piše turski portal Haberturk. Pišu kako bi Hakan napravio još i veću štetu da ga ljudi nisu krenuli smirivati dok je razbijao kamione.Ovaj incident, koji se dogodio prije mjesec dana, snimljen je i objavljen na TikToku. U kratkom roku je postao viralan.

Snimka je u dva dana skupila 7.5 milijuna pregleda te više od 25 tisuća komentara. Mnogi su Hakanu pisali poruke podrške.

"Teško je, njegovo pravo je dobiti plaću", "Dao je sve od sebe", "Zašto ne plaćate svoje zaposlenike?", "Naći ću ovog čovjeka i pružiti mu ruku", "Učinio je ono što je i trebao", neki su od komentara.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 16.09.2021 16:42 sati
    Pazite na svoje djelatnike, jer ako im placu ne isplatite, nekima se pomrači um. Hakan razbio 5 kamiona gazdi jer mu nije isplatio plaću, ili mu je gazda krećo hanumu?!
  • Torcida Boys16.09.2021 16:36 sati
    Pravda za Hakana Šukura
  • Ehe16.09.2021 13:31 sati
    Da je u nekih hercegovačkih gazda radio nestalo bi nam kamiona na cestama skroz
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio