Što ostade od onakve 90-ke... Članovi iz ZHŽ-a kažu da su zadovoljni

Datum objave: 16.09.2021   Broj čitanja: 1596
U srijedu je u Širokom Brijegu održana sjednica proširenog Predsjedništva HDZ 1990 Županije Zapadnohecegovačke, na kojoj su podnijeta izvješća općinskih i gradskih organizacija HDZ 1990 u toj županiji.
Što ostade od onakve 90-ke... Članovi iz ZHŽ-a kažu da su zadovoljni


 Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim radom te potreba za dodatnim jačanjem stranke u svim općinama i gradovima Županije Zapadnohercegovačke.

Raspravljalo se i o predstojećem Izbornom Saboru HDZ 1990, koji je najavljen za 25. 09.2021. godine u Mostaru. ŽO ŽZH odlučio je dati podršku dosadašnjem predsjedniku stranke, Iliji Cvitanoviću, uz naglasak da je nužna revitalizacija stranke i stranačkih tijela, snažnije stranačko oporbeno djelovanje, te strateško artikuliranje politika u cilju zaštite Hrvatskih nacionalnih interesa u Bosni i Hercegovini.


Zasad se može samo nagađati zbog čega je ova stranka zadovoljna u trenucima kad su skoro nestali s političke scene ZHŽ-a, a nekad su bili vodeća stranka. Također se može samo nagađati i zbog čega daju podršku dosadašnjem predsjedniku Iliji Cvitanoviću koji uz obranu nacionalnih interesa, što je preduvjet govoriti da bi se bilo političar kod Hrvata u BiH, nema ništa značajno ponuditi. Osim što je nekima iz obitelji i stranačkim kolegama ponudio izvrsno radno mjesto u jednom javnom poduzeću. Možda u tom grmu leži zec...


Što ostade od onakve 90-ke...

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero16.09.2021 12:06 sati
    Šta će govorit članovi, ostalo ih desetak. Ova devedesetka je najveća sramota, trebali su je ugasiti kad je Božo otišao i kad su izgubili najjači grudski ogranak.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO