Zaradio novac vani i ovih dana otvorio tvornicu u BiH! Već proizvodi pet vrsta gaziranih sokova

Datum objave: 12.09.2021   Broj čitanja: 603
U naselju Husimovci, nadomak Sanskog Mosta, otvorena je tvornica za proizvodnju gaziranih sokova Emina, a investitor je Sead Karajković, koji je kapital zarađen u inozemstvu uložio u pokretanje ovog projekta, piše portal "Poslovnenovine.ba"
Zaradio novac vani i ovih dana otvorio tvornicu u BiH! Već proizvodi pet vrsta gaziranih sokova

 

Prema riječima Elvedine Seferović, šefice proizvodnje u ovoj tvornici, trenutno se proizvodi pet vrsta gaziranih sokova, a u planu je da se u budućnosti asortiman proširi izgradnjom punionice prirodne i mineralne vode.

 

– Prve proizvode na tržište smo izbacili prije nekoliko dana i zasad je to područje Sanskog Mosta, a u narednom razdoblju planiramo širenje na tržišta drugih gradova. Trenutno zapošljavamo šest radnika, a u budućnosti će taj broj biti veći – istaknula je Seferović.

Inače, ovo je još jedan proizvodni pogon u Sanskom Mostu koji je pokrenuo investitor koji je podrijetlom s ovog prostora, a živi i radi u dijaspori.

U proteklim godinama na takav način pokrenut je čitav niz ovakvih malih i srednjih poduzeća u kojima je zaposlenje pronašlo više ljudi.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio