Severina dobila TV show na televiziji u BiH

Datum objave: 07.09.2021   Broj čitanja: 1134
TV Una emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a prema neslužbenim informacijama program bi s emitiranjem trebao krenuti do kraja godine
Severina dobila TV show na televiziji u BiH

 

Medijska scena uskoro bi trebala postati bogatija za još jedan TV kanal, TV Una, na kojem će svoj vlastiti talk show imati i Severina.

 

Riječ je o regionalnom TV kanalu sa sjedištem u Banja Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, piše Slobodna Dalmacija. Na istoj postaji svoju televizijsku karijeru nastavit će i bivša voditeljica i urednica istraživačkog magazina 'Provjereno', Ivana Paradžiković.

 

TV Una emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a prema neslužbenim informacijama program bi s emitiranjem trebao krenuti do kraja godine.

 

Vijest o novom Severininom angažmanu uslijedila je tjedan dana nakon što je javnosti otkrila da joj je vraćeno zajedničko skrbništvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom kojeg ima iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Podsjetimo, Severina je dugi niz godina vodila pravnu bitku kako bi dobila skrbništvo nad sinom, a svoju pobjedu u ovoj borbi je obznanila nedavno. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO