Grude ugostile Hercegovačke književnike FOTO

Datum objave: 03.09.2021   Broj čitanja: 1471
U predivnom ambijentu grudskoj publici predstavili su se književnici iz Gruda, Posušja, Širokog Brijega i Ljubuškog.
Grude ugostile Hercegovačke književnike FOTO


Gradske knjižnice iz Gruda, Ljubuškog, Posušja i Širokog Brijega organiziraju manifestaciju „Književna večer s književnicima s područja ŽZH“.

 

Prva u nizu „Književna večer s književnicima s područja ŽZH“, upriličena je danas u Parku Hrvatskih velikana u središtu Gruda u organizaciji JU Kulturni dom Grude.

 

U predivnom ambijentu grudskoj publici predstavili su se književnici iz Gruda Mirjana Vlašić Mima, Marko Čuljak, Mario Grizelj, Iva Nuić, Filip Pešorda, iz Širokog Brijega Grgo Mikulić, iz Ljubuškog Ljiljana Tolj i Mate Grbavac, te iz Posušja Miljenka Koštro i Željko Barišić koji se poblici predstavio i slam poezijom u kojoj je prvak Hrvatske, te je Hrvatsku predstavljao i na Europskom prvenstvu.

 

Voditeljski dio odradila je Ivana Bošnjak, a da ovaj događaj bude još bogatiji, pobrinuli su se mladi glazbenici Glazbene škole Grude Filip Čale, Niko Udovičić, Stipe Prlić i Jakov Matić.

 

Ova manifestacija će biti upriličena 10. rujna u Ljubuškom, 17. rujna u Posušju i 24. rujna u Širokom Brijegu.F O T O G A L E R I J A

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio