Nekmar nagrađuje: -10% popusta za prvih 50 kupaca

Datum objave: 31.08.2021   Broj čitanja: 815
Glavni distributerski centar Nekmara za Hercegovinu je u Grudama, a kontaktirati ih možete i pozivom na 063155155
Nekmar nagrađuje: -10% popusta za prvih 50 kupaca

 

U BiH je došao najbolji od najboljih, NEKMAR Ultrapremium brand hrane za pse, sa svojim asortimanom od čak 17 artikala, koji će se uskoro i dalje povećavati.


NEKMAR HOLISTIC ULTRAPREMIUM je po našem iskrenom uvjerenju najbolja hrana za četveronožne prijatelje koju današnje znanje, tehnologija i resursi 21. stoljeća mogu ponuditi tržištu! Naši proizvodi ne sadrže aditive koji stvaraju ovisnost kod pasa, a ako sadrže žitarice, sadrže zdravu smeđu rižu i organsko sjemenje, te ljekovite trave.


Prilagođeni smo asortimanom i sastavom za izuzetno osjetljive pse i njihov probavni sustav, pse koji su alergični na piletinu i sl., a u našim Grain free tj. proizvodima bez žitarica i ostalim NEKMAR proizvodima možete naći preko 55 % čistog mesnog udjela i preko 70 % sastava životinjskog porijekla uz vitamine i ljekovite trave.


Mi našom hranom ne stvaramo ovisnost, mi stvaramo zdravlje jer mi smo Ultrapremium.

Uprava NEKMARA i centralno skladište nalazi se u Sarajevu, a glavni distributerski centar za Hercegovinu je u Grudama. Veliko nam je zadovoljstvo da NEKMAR tim čine iskusni ljudi i profesionalci iz svijeta kinologije, od kojih mnogi imaju više desetina godina iskustva.


NEKMAR brand je dostupan u čitavoj BiH i naši timovi uzgajivača, od kojih nam se svaki dan pridružuju novi, uspješno vrše dostavu proizvoda klijentima u roku od 24 h na kućnu adresu, a pružaju i redovno savjetovanje uz podršku veterinara. Bez obzira na naručene količine, dostava je u potpunosti besplatna uz također dodatni NEKMAR set poklona.


NEKMAR cijene su maksimalno prilagođene BiH tržištu, o čemu se posebno vodilo računa, stoga je idealan omjer cijene i kvalitete sa optimalnim pakovanjima od 12 kg. NEKMAR i 20 kg. ASTON, kako kupci nebi skuplje plaćali manja pakovanja, po jednom kilogramu proizvoda.


U ponudi NEKMAR asortimana je i ASTON brend od 20 kg. prilagođen više za uzgajivače, a sam NEKMAR 12 kg. pretežno za vlasnike pojedinačnih kućnih ljubimaca. NEKMAR asortiman se proizvodi u EU točnije u sjevernoj Italiji, a sama kompanija i idejni koncept nije nastao na uobičajeni način kada poslovna osoba ili investicijska kompanija odluči uložiti u ”PET BUSINESS” jednostavno jer im je to preporučio njihov financijski savjetnik, iako možda nikada u životu nisu imali ljubimca ili osjetili ljubav prema životinji.


Nekmar Pet Nutrition su stvorili jedni od najcjenjenijih stručnjaka za pse u svijetu Ivana i Marin Nekić iz Hrvatske, vlasnici uzgajivačnice američkih akita NEKMAR AKITAS. Nakon višestrukih osvajanja Svjetskih i Europskih titula sa svojim voljenim akitama, ovaj dinamični duo je odlučio podijeliti svoje znanje i odužiti se životinjama. Zbog toga je naš slogan „BY DOG PEOPLE FOR DOGS AND THEIR PEOPLE“.


NAŠ CILJ Ponuditi daleko najbolje proizvode za kućne ljubimce diljem svijeta, ne samo da bi se zadovoljile njihove nutritivne potrebe nego da bi također pružili potporu njihovom zdravlju, izgledu i dugovječnosti.

Tržište BiH je preplavljeno precijenjenim brandovima srednje i niže kvalitete sa aditivima i žitaricama, od kojih većina nema isti sastav za zemlje EU i ostale zemlje ili se ne uvoze u BiH u originalnim pakovanjima. Sa NEKMAR brandom nema takvog rizika, ispred ovog branda stoji tim vrhunskih profesionalaca i eksperata na čelu sa ženom poduzetnicom od preko 15 godina iskustva u realnom sektoru, koja svojim znanjem, menadžerskim vještinama i visokim obrazovanjem garantira svim kupcima širom BiH poslovanje isključivo po pravilima struke i kinologije, kao i kontinuiranu popunjenost zaliha, što je najveći problem većine današnjih brandova iz segmenta pseće hrane.


NEKMAR je ostvario i izuzetnu suradnju sa Kinološkim Udruženjima u BiH, stoga je sponzorirao niz značajnih državnih, specijalističkih i međunarodnih izložbi u Koordinaciji sa Kinološkim Savezom Herceg – Bosna, Kinološkom Udrugom u Grudama, izložba pasa u Parku prirode Blidinje – Risovac i Specijalistička izložba radnih pasa u Jajcu. Imamo odličnu suradnju i sa Kinološkim savezom RS-a, a planirano je daljnje sponzoriranje svih najznačajnijih izložbi u BiH.

 

Stoga posjetite našu web stranicu i web trgovinu na www.nekmar.eu/ba kontaktirajte nas na e-mail: nekmarbih@exteabiz.com ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Pomoći ćemo Vam, te odgovoriti na svaku vašu nedoumicu, a naši partneri - uzgajivači će pronaći najbolji i najbrži način da Vam budu na usluzi.


Nekmar tim u Grudama možete kontaktirati na 063155155

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio