Aktivan nastavak sezone u TKD POSKOK Posušje

Datum objave: 16.08.2021   Broj čitanja: 234
Nakon kraćeg odmora natjecatelji taekwondo kluba "Poskok" započinju sa pripremama.
Aktivan nastavak sezone u TKD POSKOK Posušje


Nakon 14 dana odmora dio ekipe pripreme započinju na taekwodo kampu u SRC Ajdinovići. Kroz 5 dana imat ce 3 treninga dnevno sa kolegama iz Francuske, Srbije, Grčke i BiH.


Ostali dio natjecateljskog tima pripreme započinje u Posušju gdje će imati svakodnevne treninge do polovice Rujna kada ih očekuju nastupi na Kupu BiH i Prvenstvu Federacije, te na G1 turnirima u Albaniji, Sloveniji i Crnoj Gori.


Što se tiče trenerskog kadra glavni trener kluba i trener seniorske reprezentacije BiH od 24. do 29. kolovoza nastupa sa seniorskom U21 reprezentacijom na Europskom U21 prvenstvu u Tallinu, glavnom gradu Estonije.

Taekwondo škola "Poskok" započinje sa radom od 06.09.2021. u standardnim terminima a otvaraju se UPISI za nove članove u grupe:
TKD VRTIĆ (4-6 god),
TKD ŠKOLARCI (7-15 god) i 
TKD REKREACIJA (15+ god). 


 
 
- Nakon jako dobrog nastupa na Prvenstvu BiH u Lipnju ove godine nastavilo se sa radom do kraja Srpnja, četri naša člana odazvala su se na okupljanje reprezentativnih selekcija, a treninge smo iskoristili za usavršavanje tehnike taekwondo udaraca i sparing taktike . Nakon kraćeg odmora koji smo iskoristili za aktivnosti u planini, gdje smo kroz 2 dana zajedno sa članovima TKD POSKOK KOČERIN kampirali, planinarili i družili se, krećemo sa kondicijskim pripremama za nastavak sezone. Seniorka Sara Grubisic, juniori Ilija Jukić i Matej Bešlić te kadetkinja Filipa Bašić na početku priprema od 16.8. sudjeluju u spomenutom sportskom kampu što će im biti od velike koristi pogotovo za Iliju koji se priprema za nastup na Europskom juniorskom Prvenstvu u Studenom. Zahvaljujemo se svima koji prate i podržavaju naš rad a ovaj put posebno HPD PLOČNO čiji smo bili gosti u njihovom istoimenom planinarskom domu, poručio je trener, Petar Boban.
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio