Objavljen popis: Rebića nema u reprezentaciji, otpali i Petković i Brekalo

Datum objave: 16.08.2021   Broj čitanja: 576
Zlatko Dalić objavio je popis nogometaša na koje računa za rujanske utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Objavljen popis: Rebića nema u reprezentaciji, otpali i Petković i Brekalo


Iz reprezentacije ispali Petković i Brekalo, Rebić kažnjen.

Najveće iznenađenje je izostanak Dinamovog napadača Brune Petkovića, a Dalić nije pozvao ni Antu Rebića, koji je nakon Europskog prvenstva javno kritizirao izbornika. Nema ni Josipa Brekala, još jednog nogometaša koji je igrao na Europskom prvenstvu.

Povratak Sose i Livaje, dvojica debitanata i Čolak na popisu

U reprezentaciji je Borna Sosa, koji je pred Euro odlučio nastupati za Njemačku, ali mu FIFA nije omogućila promjenu sportskog državljanstva. Dalić i izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan kaznili su ga i propustio je Euro, ali sada se vraća u reprezentaciju. Povratnik u reprezentaciju je i Hajdukov napadač Marko Livaja, jedan od najboljih igrača HNL-a.

Od onih koji još nisu debitirali za Hrvatsku na popisu su vratar Ivica Ivušić iz Osijeka i Nikola Moro iz moskovskog Dinama. Pozvan je i Antonio Mirko Čolak, napadač koji blista u Malmou. Pretpozive su dobili Toma Bašić, Kristijan Lovrić, Lovro Majer i Luka Sučić, nogometaš Salzburga koji još nije zaigrao za Hrvatsku.

Hrvatska 1. rujna gostuje u Rusiji, a tri dana kasnije i u Slovačkoj. Luka Modrić i društvo će 7. rujna dočekati Sloveniju.

Nakon tri kola Hrvatska je prva u skupini sa šest bodova. Rusija ima isto šest bodova, Slovačka pet, Cipar četiri, Slovenija tri, a Malta je posljednja s jednim bodom.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio