MISOFT, NAJBOLJA PONUDA NA TRŽIŠTU

Datum objave: 16.08.2021   Broj čitanja: 2109
Na tržištu se pojavilo poduzeće Misoft koje nudi najbolju marketinšku uslugu svojim klijentima kao i pregršt drugih mogućnosti.
MISOFT, NAJBOLJA PONUDA NA TRŽIŠTU

 

Iskusni stručnjaci iz IT i PR industrije rade na održavanju Vaših Web, Facebook i Instagram stranica, Linkedin profila i YouTube kanala, te promiču ciljeve Vaše tvrtke i plasiraju ih u javnost kroz stručno napisane tekstove, fotografije i snimke, a sve po najboljim cijenama na tržištu.

Uz novinare koji desetljećima rade ovaj posao, u našem timu nalaze se i spikeri koji će posuditi glas za Vašu radijsku ili televizijsku reklamu, profesionalni fotografi i snimatelji koji će zahvaljujući fotoaparatima, kamerama i dronovima predstaviti Vaš rad javnosti, montažeri koji će sve to spojiti u savršenu cjelinu.

Komuniciramo i s Vašim potencijalnim klijentima putem društvenih mreža, omogućujući tako Vama da se bavite svojom osnovnom djelatnošću.

Još je niz toga što nudi Misoft, a sve detalje možete saznati kroz komunikaciju s nekim od naših stručnjaka.

Javite se na mail misoftgrude@gmail.com sa zahtjevom za suradnju i javit će Vam se netko iz našega tima koji će osmisliti najbolju ponudu i pozicionirati Vašu tvrtku ili obrt na čelnu poziciju po uspješnosti poslovanja.

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio