Opća opasnost, Rok ko fol i mladi bendovi večeras u Posušju

Datum objave: 13.08.2021   Broj čitanja: 545
Večeras 13. kolovoza za Posušje je oglašena opća opasnost. Ne zbog požara koji posljednjih dana haraju Hercegovinom, nego baš zbog Opće opasnosti, zbog koje Posušani i njihovi gosti večeras neće spavati.
Opća opasnost, Rok ko fol i mladi bendovi večeras u Posušju

 

''Pozivam vas sve u Posušje, na Trg hrvatskih branitelja, gdje nas je pozvala uduga PAUK i rezervirala datum. Mi dolazimo. Nadamo se da ste i vi s nama'', uz pozdrave je poziv za večerašnji koncert uputio frontmen grupe Opća opasnost Pero Galić. On kao i članov i benda bili su oduševljeni nakon koncerta kojega su na istom mjestu održali prije sedam godina pa se vesele i večerašnjem druženju koje počinje od 20 sati i 30 minuta.

 

Uz Opću opasnost, nastupit će i Rok ko fol te kao predgrupe domaći, posuški glazbenici nekoliko u bendova sastavljenih od mladih polaznika Rock akademije. Ova Rock akademija već nekoliko godina djeluje u Posušju, a njezini polaznici će večeras svoje glazbeno umijeće pokazati tisućama posjetitelja na ovom koncertu, koji je tradicionalno najposjećeniji događaj u sklopu Posuškog lita.

 

Zabranjeno pušenje, Prljavo kazalište, Parni valjak, Crvena jabuka, Divlje jagode, Teška industrija… neki su od bendova koji su nastupali na PAUK-ovim koncertima ranijih godina u Posušju. Prošle pandemijske godine događanja, pa ni ovoga koncerta po kojemu je Posušje prepoznatljivo, nije bilo, ali čim su se stvorile prilike koncert koji okupi cijelu Hercegovinu i Dalmaciju ponovno se vraća. Kao i na sve ranije koncerte i ove godine ulaz na koncert je slobodan.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio