Sarajevo, Željo, Velež, Tuzla City i Sloboda: Puna podrška za HŠK Posušje

Datum objave: 12.08.2021   Broj čitanja: 1612
Predstavnici pet bh. klubova (Sarajevo, Sloboda, Tuzla City, Velež i Željezničar) koji su formirali "Inicijativu 4R" ("Inicijativu za reformu, ravnopravnost, razvoj i regularnost natjecanja u BiH")...
Sarajevo, Željo, Velež, Tuzla City i Sloboda: Puna podrška za HŠK Posušje

 

... su pružili podršku Posušju u borbi za pravdu na bh. terenima.
Podsjetimo, Posušje se žalilo na suđenje suca Zorana Grbića i njegovih pomoćnika na meču 4. kola premijer lige BiH protiv Borca.

Iako je Posušje dobilo utakmicu protiv aktualnog prvaka BiH rezultatom 1:0, čelnici hercegovačkog kluba su istaknuli kako je Grbić sudio "na skandalozan način", te da ih "navodi na razmišljanje ima li smisla nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH".

Također, čelnici Posušja su poručili i da su spremni na daljnje korake "ako institucije Nogometnog saveza BiH ostanu 'gluhe' na njihovo negodovanje".

Iz Inicijative 4R su poručili da daju punu podršku Posušju u borbi za pravdu, a također su pozvali hercegovački klub da im se pridruži u borbi za pravdu na bh. terenima. "Puna podrška za HŠK Posušje od 4R! Dobrodošli ste kad god poželite. Zajedno za reformu, ravnopravnost, razvoj i regularnost nogometnog natjecanja u BiH!", poručili su iz Inicijative 4R.


Podsjećanja radi, i prošle godine mnogi su tvrdili da Borac nije imao suce u svakoj utakmici, da bi se borio za opstanak.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio