HŠK Posušje se oglasilo nakon skandaloznog suđenja! 'Ima li smisla nastaviti...'

Datum objave: 10.08.2021   Broj čitanja: 488
HŠK Posušje danas je izdao priopćenje za medije povodom jako lošeg suđenja kojem smo svjedočili proteklog vikenda na Mokrom Docu u utakmici između Posušja i Borca. Iako su u Posušju ostali bodovi, ostala je i gorčina zbog brojnih sudačkih odluka.
HŠK Posušje se oglasilo nakon skandaloznog suđenja! 'Ima li smisla nastaviti...'

 

"Ovim putem upućujemo prigovor na skandalozno  suđenje suca Zorana Grbića(Prijedor) kao i njegovih pomoćnika na nogometnoj utakmici koju su 8. kolovoza na Mokrom Docu odigrali HŠK Posušje i FK Borac iz Banja Luke, u sklopu 4. kola m:tel Premijer lige BiH. Smatramo da je sudac Zoran Grbić od samog početka pokušavao utakmicu usmjeriti  na stranu gostujuće ekipe dodijelivši čak pet žutih i jedan crveni karton u prvih 45 minuta utakmice što je izazvalo revolt i negodovanje publike. Njegovo pristrano suđenje može se jasno vidjeti na snimkama budući da je izravan prijenos utakmice bio na tv-u, a bojimo se i pomisliti scenarija koji bi nam dotični izrežirao da utakmica nije bila u izravnom prijenosu. Također želimo istaknuti i nekoliko nepostojećih zaleđa na štetu domaće ekipe, te nastavak kartoniranja u utakmici bez ozbiljnog prekršaja od strane domaćina zbog čega se ne možemo oteti dojmu da nas je uz ovu utakmicu želio oslabiti i za nadolazeće susrete kroz suspenzije kartonima", ističu.

Na Mokrom Docu se pitaju ima li smisla nastaviti natjecanje.

"Sve navedeno nas navodi na razmišljanje  ima li smisla nastavak natjecanja u M.tel Premijer ligi BiH koji smo uz ogroman trud i ulaganja izborili nakon 12 godina. Smatramo da ovakve anomalije u nogometu u najmanju ruku ne pridonose dobrobiti i razvoju nogometa u Bosni i Hercegovini te Vas stoga pozivamo  sve da pregledate snimke utakmice, odnosno dijelove u kojima sudac Grbić donosi sporne odluke, te nakon razmatranja poduzmete odgovarajuće mjere u skladu s Vašim ovlastima. Na kraju poručujemo da Upravni odbor kluba sigurno neće dopustiti omalovažavanje HŠK Posušje. Spremni smo iskoristiti sve mehanizme kako bismo zaštitili naš klub od daljnjeg ponižavanja. Ako institucije nogometnog saveza ostanu “gluhe“ na naše negodovanje, naš klub spreman je poduzeti sljedeće korake kako bi zaštitili integritet HŠK Posušje i Bosanskohercegovačkog nogometa", zaključuju iz HŠK Posušja.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Oooooo10.08.2021 18:09 sati
    Aj ne klapite sad kad ste dobili opet se tuzite sta ste tili dobit 10:0. Budite zadovoljni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio