Škoro: Moj odgovor o Nikolini Brajković (25), vinima i stranačkim kolegama

Datum objave: 06.08.2021   Broj čitanja: 830
Turbulentno je u Domovinskom pokretu nakon neopozive ostavke Miroslava Škore, koji se 20. srpnja iznenada povukao s mjesta predsjednika stranke te šokirao i stranačko vodstvo i članstvo.
Škoro: Moj odgovor o Nikolini Brajković (25), vinima i stranačkim kolegama


Već više od dva tjedna nagađa se o razlozima njegove ostavke, licitira se s njegovim nasljednicima, a posljednjih dana u medije je iscurila priča kako je bio prisiljen odstupiti zbog navodno nekontroliranog trošenja stranačkog novca i nepriličnog odnosa sa svojom 25-godišnjom asistenticom Nikolinom Brajković. Prema toj priči, koju nitko nije službeno potvrdio, ona je potrošila veću svotu novca koristeći se stranačkom kreditnom karticom, a on je njoj na račun stranke kupovao skupe darove. S tim kompromitirajućim informacijama navodno ga je suočio njegov zamjenik Mario Radić, koji je u međuvremenu postao v.d. predsjednika stranke. Uza sve to, plasirana je neugodna informacija da je Škoro stranci naplatio 5200, a isporučio samo 1200 butelja svoga vina.

 

VEČERNJI LIST: Gospodine Škoro, ispada da ostavku niste podnijeli kako biste otvorili prostor svom nasljedniku, nego da ste se povukli zbog žene i novca?
Nadam se da ljudi koji su to objavili imaju dokumente jer sve što je izgovoreno morat će obrazložiti Državnom odvjetništvu, Državnom uredu za reviziju, Poreznoj upravi i na sudu.

 

VEČERNJI LIST: Znači li to da spremate tužbe?
To znači da sam 29. srpnja Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznene prijave protiv bivšega glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić. Već sam prije upozoravao na nedostatke i nepravilnosti u organizaciji i materijalno-financijskom poslovanju stranke, ali kako se ništa nije poduzimalo, sada tražim da se utvrdi je li to funkcioniralo prema propisima. Osim toga, predao sam Državnom uredu za reviziju prijedlog za provođenje revizije, a 2. kolovoza Poreznoj upravi da provede porezni nadzor nad strankom.

 

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Milo 10.08.2021 17:16 sati
    A mogao si pjevati sine razmetni...
  • Ante 08.08.2021 10:06 sati
    Jos jedna je***ka stranka od otpada nastaj jos veci otpad nema tu casnog covika sve supci
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio