Župnik: Gospodine, hvala za ovu mladost! Načelnik: Mladi, ovo se zbog vas organizira

Datum objave: 26.07.2021   Broj čitanja: 1794
Prvo izdanje manifestacije 'Grudsko ljeto' svečano je otvoreno večeras ispred Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama.
Župnik: Gospodine, hvala za ovu mladost! Načelnik: Mladi, ovo se zbog vas organizira

 

Prvo je sve sudionike manifestacije i nazočne ispred Srednje škole blagoslovio i prigodnim riječima pozdravio grudski župnik fra Stanko Pavlović. - Hvala ti Gospodine za ovu večer, za svu ovu mladost i za sport koji potiče i nadahnjuje naše mladiće. Blagoslovi ovaj turnir, ovo natjecanje, ovu večer i naše zajedništvo - poručio je župnik Pavlović.

Nakon toga čast da manifestaciju proglasi otvorenom imao je grudski načelnik Ljubo Grizelj. U uvodu je pozdravio sve sudionike, organizatore i one koji će dolaziti na svakodnevna druženja u Grudama. - Organizatorima čestitam jer organizirati znači preuzeti jednu odgovornost, odreći se vlastitog vremena i komoditeta. Ovo zaslužuje iskrenu čestitku jer organizirati jednu višednevnu manifestaciju koja je primarno sportska, ali donosi i druge sadržaje je respektabilno. Za pet minuta smo se dogovorili kada smo čuli program. Općina će snositi trećinu ukupnih troškova i na taj način smo iskazali podršku u tom financijskom smislu, a večeras smo zamoljeni da otvorimo ovu manifestaciju, te smo podršku i večeras pokazali nazočnošću ovdje, i općinsku i županijsku jer večeras je s nama ovdje i županijski ministar Tomislav Pejić. Želim zahvaliti svima vama koji posjećujete ovu manifestaciju, prije svega mladima jer mladi vi ćete ovo pamtiti i ovo se zbog vas organizira. Poruka je da nam nitko neće darovati ništa, nego se sami moramo izboriti i sami se boriti za svoje zajednice i za svoje društvo i kompletne aktivnosti. S tom porukom proglašavam prvo Grudsko ljeto otvorenim - istaknuo je načelnik.


A mladosti, kako one nogometne tako i one koja se zabavljala na toboganu, trampolinima, uz palačinke i kokice, uistinu je bilo.

 
Fotogaleriju s otvaranja pogledajte klikom na ovaj LINK

POVEZANE VIJESTI:
FOTO: U Osminu finala 'Grudskog ljeta' plasirali se AS Pop, Hvidra Mostar i Biograci


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Ligac26.07.2021 13:37 sati
  LMZ ima svoju draž, tradiciju, naboj... samo po kvaliteti ovo je neusporedivo... jučer gledam Hvidru i Tropicanu... kad je Hvidra uzela golmana igrača na 1:4 pa okrenula na 5:4 kao da je sam Messi došao u Grude... prejako
 • Mikula26.07.2021 12:35 sati
  Ljubo Grizelj je najveći gospodin i vidio je da nema smisla seliti ligu s tradicionalne lokacije. Pokušao je no to jednostavno ne ide. Ne može se zbog dva - tri lika mijenjati kompletan koncept tradicionalnog događaja. Ako Sovići imaju Sovićko i Kulturno lito, Drinovci svetkovinu Gospojine, Tihaljina Ilindanski turnir, a nećemo se lagati sve to Općina najvećim dijelom financira, onda mora u svakoj mjesnoj zajednici podjednako funkcionirati organizacija. Iz ove perspektive Ledinac mi djeluje kao MZ s malo događaja. Neka se gore pred Malu Tereziju organizira neki koncert ili neki sportski sadržaj, ovisno što ljudi žele. Svaku mjesnu zajednicu treba ispoštovati i čuvati joj tradiciju, a ne otimati i razdvajati što su pojedinci na ovom konceptu htjeli. I da, Grudama treba sportski savez!
 • Miro26.07.2021 11:56 sati
  Svaka čast za organizaciju i da ovo prijeđe u tradiciju, ali samo jedno bi želio da konačno ovo igralište dobije novi tanki sloj asavalta jer ovakvo kakvo je sada je velika opasnost za igrače.
 • Zanimaju me rezultati26.07.2021 07:55 sati
  Ovog bitnijeg i puno veceg dogadjaja.... mislim na Ligu mjesnih zajednica. Mozete li objaviti te rezultate i kad se igra, volio bih otic pogledat i unuke povest.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio