Svadba godine u Livnu: Rimcima pjevaju Bajaga i Zabranjeno pušenje, bale sijena bit će oko dvorane

Datum objave: 23.07.2021   Broj čitanja: 9743
Početkom svibnja Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina izmijenili su bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu.
Svadba godine u Livnu: Rimcima pjevaju Bajaga i Zabranjeno pušenje, bale sijena bit će oko dvorane


Na svadbi je bilo tridesetak uzvanika, a Katarina je sudbonosno 'da' rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju.

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je priroda i uređenje dvorane u kojoj će biti svadbeno slavlje će biti u znaku ove teme pa će staklenu dvoranu okruživati 150 bala sijena, doznaje Gloria. Dodaju i kako će prema Katarininoj želji njihove goste zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje. Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac.


Katarina kao i Mate dolaze iz Livna u Bosni i Hercegovini, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima i zajedno rade u njegovoj firmi koja u zadnje vrijeme niže samo genijalne projekte i velike uspjehe.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 23.07.2021 20:57 sati
    A sranje i svirači i meni!!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio