Hrvatica nestala u Frankfurtu, obitelj je očajna i traži pomoć

Datum objave: 21.07.2021   Broj čitanja: 1470
Hrvatica Clea Brozović (19) je nestala u Frankfurtu 17. srpnja, a traže je članovi njezine obitelj i njihovi prijatelji.
Hrvatica nestala u Frankfurtu, obitelj je očajna i traži pomoć

 

Nakon što je Clein brat Max Emanuel Brozović objavio vijest o nestanku sestre, istu takvu vijest i poruku je uputio i dobar prijatelj oca Clee Brozović.

– Clea je na rad u Njemačku iz Hrvatske došla prije par mjeseci. Od 17. srpnja obitelj o njoj gubi svaki trag. Radila kao sobarica u jednom hotelu u Frankfurtu. U srijedu ili četvrtak je dobila otkaz, čula se s ocem i rekla kako tu više neće raditi. Otac ne zna ništa više od toga. Ne zna je li imala prijatelje u Frankfurtu niti gdje mu je sad kćer. Na mobitel se ne javlja. Otac čeka operaciju i ne  može putovati. Nestanak je prijavio policiji u Hrvatskoj i u Generalni konzulat RH u Frankfurtu – otkriva za Fenix-magazin.de prijatelj Cleinog oca.

Clein nestanak je prijavljen i na stranici Nestali.hr (Nacionalna evidencija nestalih osoba). Na toj stranici piše kako je Clea nestala u Frankfurtu, Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9. . Policija napominje kako je riječ o osobi koja pripremeno boravi u Njemačkoj, a da je navedena adresa posljednja poznata obitelji. Clea ima tetovažu zmije na lijevoj natkoljenici. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio