Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta i na sve stranačke funkcije

Datum objave: 20.07.2021   Broj čitanja: 741
Miroslav Škoro podnio je ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta i na sve stranačke funkcije.
Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta i na sve stranačke funkcije

 

Objavio je to na Facebooku, dodavši da se iz osobnih razloga odriče prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta. Priložio je i skeniranu ostavku.

Objavu prenosimo u cijelosti. 

"Poštovani,

ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret, sa sjedištem u Zagrebu, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, s danom 20. srpnja 2021. godine.

Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje. Bila mi je iznimna čast i najiskrenije vam zahvaljujem na ukazanom povjerenju, koje sam dobio odlukom da budem prvi predsjednik Domovinskog pokreta. U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – nitko nam ne može osporiti.


Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa.

Vrijedilo je!

S poštovanjem,

dr. sc. Miroslav Škoro", napisao je Škoro.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 20.07.2021 19:12 sati
    Ne paše mu, hihihihi
  • .......20.07.2021 17:17 sati
    Milo moje nema stranke tvoje.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio