Dodik brani Milanovića nakon hajke i histerije političkog Sarajeva

Datum objave: 14.07.2021   Broj čitanja: 867
Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik stao je u obranu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića zbog tobožnje "hajke i histerije", koja se povela od strane bošnjačkih, političkih elita protiv njega nakon što je došao u posjetu BiH.
Dodik brani Milanovića nakon hajke i histerije političkog Sarajeva

 

Dodik je rekao da histerija i teške riječi upućene ovih dana na Milanovićev račun pokazuju da bošnjačko političko Sarajevo ne može naći zajednički jezik ni s kim tko, kako kaže, slijepo ne podržava njihove stavove o unitarnoj BiH.

"Način i rječnik kojim se obraćaju predsjedniku susjedne države govori da Bošnjacima nije stalo ni do mira u kući, ni do mira u regiji, jer da je uvažili bi činjenicu da je Zoran Milanović predsjednik Republike Hrvatske, a da su u BiH jedan od tri konstitutivna naroda Hrvati" istaknuo je Dodik.

Dodik je rekao i da predsjednik Hrvatske nije uvrijedio nikoga u BiH tko želi govoriti činjenicama, te da je iznosio stavove s kojima netko može biti suglasan ili ne, ali. kako navodi, nitko nema pravo da o šefu jedne države, pri tom susjedne, koristi takve kvalifikacije.

"Nažalost, bošnjački političari istu netrpeljivost, da ne upotrijebim neku težu riječ, pokazuju i prema Srbiji, iako u BiH živi više od milijun Srba, pa se postavlja pitanje o kojem zajedničkom životu oni govore kada odu u inozemstvo, kada nisu u stanju živjeti ni s druga dva naroda u BiH, niti prva dva susjeda", istaknuo je Dodik.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ivan14.07.2021 10:30 sati
    Bravo Milorade radi svoj posao i ne j***. Ih strucno oni pokazuju pravo lice raskopaj ovu i ovakvu drzavu niko je nevoli
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio