Milanović prošetao Ljubuškim i razgovarao s čelnicima grada i ZHŽ-a, danas u HBŽ-u

Datum objave: 13.07.2021   Broj čitanja: 519
Hrvatski predsjednik boravi u trodnevnoj posjeti BiH koja uključuje posjete Ljubuškom, Mostaru, Vitezu, Tomislavgradu i Livnu, a sastaje se i razgovara s čelnicima lokalnih vlasti.
Milanović prošetao Ljubuškim i razgovarao s čelnicima grada i ZHŽ-a, danas u HBŽ-u

 

Hrvatsko izaslanstvo posjetilo je jučer Ljubuški gdje se predsjednik Milanović susreo s gradonačelnikom Vedranom Markotićem i čelnicima ZHŽ-a te se zadržao u šetnji i kavi u gradu, piše ljportal.com.

 

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović boravit će danas, zadnjeg dana posjeta Bosni i Hercegovini,  u Tomislavgradu i Livnu gdje će se sastati s predstavnicima lokalnih vlasti te obići Franjevački samostan i Muzej Tomislavgrada.

 

 Prema ranijoj najavi iz Ureda hrvatskog predsjednika, Milanović će najprije posjetiti Tomislavgrad gdje će se sastati s općinskim načelnikom i predsjednikom Vlade Hercegbosanske županije.

 

Uz to, posjetit će Franjevački samostan i Muzej Tomislavgrada u kojem će razgledati remek djela Vlahe Bukovca i samostansku knjižnicu.

 

Trodnevni posjet BiH, hrvatski predsjednik završit će u Livnu u kojem će se susresti s livanjskim gradonačelnikom i predsjednikom županijske vlade.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio