Krznar: Ova dva smiješna gola moraju nas uozbiljiti za Reykjavik

Datum objave: 08.07.2021   Broj čitanja: 138
Dinamo je u prvom susretu prvog pretkola Lige prvaka svladao islandski Valur s 3:2, no bila je to utakmica kakva se rijetko viđa.
Krznar: Ova dva smiješna gola moraju nas uozbiljiti za Reykjavik

 

Naime, Modri su praktički do samog kraja imali 3:0 i to uz brojne promašene prilike, između ostaloga i kazneni udarac Ademija iz 82. minute, a onda je u 88. i 90. minuti Valur smanjio na 3:2, prenosi HRT.

 

Tako je uoči uzvrata u Reykjaviku, koje je predviđen za 13. srpnja, situacija prilično neizvjesna.

 

- Jednu mirnu, kontroliranu utakmicu, rutiniranu i rutinsku pobjedu odveli smo u jednu ludu utakmicu. Ipak, na kraju smo pobijedili. Ne gleda se inače pobjedama u zube, ali ovoj zaista moramo pogledati u zube. Nakon 3:0 i penala i potencijanih 4:0 i nekog rješenja prolaska zakomplicirali smo s par nesretnih reakcija i s jednom crnom rupom od 10 minuta. Predugo smo živjeli u promašenom penaluAdemija i protivnik je to znao iskoristiti. Jednostavan je zaključak, morat ćemo svim raspoložim sredstvima u Reykjavik i boriti se za već dobivenu utakmicu, rekao je Krznar i nastavio:

 

- Pad koncentracije, crna rupa. Primili smo dva zaista smiješna gola, ali dva gola koja nas sad moraju uozbiljiti i napuniti avion za Island. Znači li to da će igrati Petković, Ivanušec i Oršić? Ne znam još, ali znači da će svi igrači koje imamo biti u kadru i konkurirat će za utakmicu. Ponavljam, nije drama ni panika, ali moramo tamo biti oprezni i koncentrirani.

 

Krznar je pojasnio je tko su predviđeni izvođači kaznenih udaraca:

 

- Redoslijed izvođenja penala je Majer prvi, a Čop drugi. Kad je Ademi uzeo loptu, oni su bili vani. Tada je sve stvar dogovora između igrača, ali nije to bilo presudno.

 

Kapetan i dvostruki strijelac Arijan Ademi je rekao:

 

- Odigrali smo dobrih 80 minuta, a onda smo promašili penal, odnosno ja sam ga promašio i smatram da je odgovornost na meni. Tamo sad moramo otići dovršiti posao. Žao mi je, ja sam kriv. Moglo je biti 4:0, a umjesto toga vratili smo ih u igru, kaže Ademi.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio