Škoro: Plenkovićeva duboka država izabrala je današnji datum za uhićenja

Datum objave: 30.06.2021   Broj čitanja: 666
Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentirao je današnja uhićenja bivših suradnika Milana Bandića. Misli da su ona tempirana.
Škoro: Plenkovićeva duboka država izabrala je današnji datum za uhićenja


Miroslav Škoro bio je jedan od zakupaca adventskih kućica, koje su navodno predmet istrage USKOK-a.

"Sa zakašnjenjem od godinu i pol dana nadležne službe odlučile su provjeriti je li sve bilo u skladu sa zakonom. Nadam se da su današnja uhićenja s razlogom da se utvrdi što se događalo na Adventu. Nemam podataka što se događalo na HRT-u, no to je zasigurno institucija u kojoj treba prozračiti situaciju", rekao je čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro komentirajući u Saboru današnja uhićenja nekadašnjih najbližih suradnika Milana Bandića.

"Ovo je još jedno uhićenje koje nikoga nije iznenadilo, samo je indikativno da je baš danas kada je u Saboru glasanje o Zakonu o civilnim žrtvama. Pitanje je što će se uspjeti probiti u medije. Imamo uhićenja, imamo presudu u Haagu i taj vrlo bitan zakon. Ishod ovih uhićenja bit će kao i svih drugih – ništa, nadajmo se da će presuda u Haagu biti pravična, ali bitno je da će ovaj zakon proći ispod radara, a šteta će biti velika i nitko od vas medija to neće pokušati spriječiti."

Uvjeren je da je netko tempirao uhićenje.

"Netko je birao tajming uhićenja. Netko, mi to zovemo duboka država. Kako to mislite tko? Tko imenuje u DORH-u glavnog državnog odvjetnika? Jeste to vi napravili? Niste. Jesam ja? Nisam. Zna se tko imenuje čelnu osobu DORH-a, zna se kako DORH funkcionira i naravno da je najvažnija stvar sada napraviti konferenciju i uzeti izjavu od mene o jednom tempiranom uhićenju jer sam ja imao kućice dvije godine. I dalje smatram da su uhićenja tempirana i da se ništa neće dogoditi",  poručuje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio