Dvoji li više itko o tome? SRBI SE PRIPREMAJU ZA IZLAZAK IZ BIH

Datum objave: 30.06.2021   Broj čitanja: 7722
Republika Srpska priprema se za izlazak iz BiH i samo naivni to ne žele vidjeti i ne žele povjerovati u to.
Dvoji li više itko o tome? SRBI SE PRIPREMAJU ZA IZLAZAK IZ BIH


Milorad Dodik i Srbi nikad nisu bili više jedinstveni po tom pitanju kao sada. Milijuni su već pregledali njihove reklame na Youtubeu gdje govore o RS-u, Bosni i Hercegovini koja koči njihov napredak, Međunarodnoj zajednici koja ih želi držati "zatvorene" i koja im, kako oni tvrde, presuđuje kao nijednom narodu dosad. Tko bi još "upumpao" toliki novac i natjerao sve balkanske narode i Europu da gleda promotivni video bez nekog cilja. Cilj RS-a je, jasno, izlazak iz BiH.


Svjesni su, ako se odluče na taj korak, da im strani čimbenici neće moći ništa. Iza sebe imaju Rusiju i Kinu i to im je praktički dovoljno da "prkose cijelom svijetu" jer koliko god Amerikanci bili moćni i koliko god NATO snažan bio, jasno je da neće tek tako udariti na Ruse i Kineze.


A tko je kriv za to što će RS uskoro pokrenuti postupak izlaska iz Bosne i Hercegovine. Službeno Sarajevo ili da prevedemo: Bakir Izetbegović i Željko Komšić. Dva bošnjačka lidera koji su vedrili i oblačili Sarajevom nisu mogli pogledati dalje iz svoje avlije. Srbe su omalovažavali, Hrvate ponižavali i doveli su ovu državu u stanje nemira. I umjesto da sada, kada vide da im svi konci izmiču iz ruku, Hrvatima pruže ruku i naprave izmjene izbornog zakona da se Hrvati mogu riješiti svoje uspavane klike i biti sigurni u svojoj državi da ih nitko neće preglasavati, oni nastavljaju s inat politikom želeći rat do istrijebljenja, želeći da sami ostanu u ovoj državi.


Kakvi će odnosi snaga biti u budućnosti? Ako se situacija nastavi razvijati u ovom smjeru za Hrvate najlošiji. Hrvatima u političkom smislu treba svježa krv, trebaju im lideri koji će udariti šakom o stol i osnaživati ih i u političkom, ali i u svakom drugom smislu jer je hrvatska politika, nažalost, ostala tek na nekoliko ljudi koji vode "ratove" na višim razinama, međutim ako se i ostvari neka pobjeda, prošlost je pokazala da je ona u većini slučajeva pirova, bez nekog dugoročnog, pozitivnog utjecaja na hrvatski narod u BiH. Zato, kada Srbi krenu s procesom izlaska iz BiH, malobrojni Hrvati bit će u izuzetno teškoj situaciji i morat će izvlačiti sve atome snage da bi opstali na tisućljetnim ognjištima. Potrebna je hitna strategija.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Is18.07.2021 11:08 sati
  Svatko svome i na svome .
 • Ante17.07.2021 21:57 sati
  Bravo Srbi ajde vec jednom sklonite te granicne kucice i spojite se sa Srbijomvasom. Otadzbinom
 • Ivan13.07.2021 21:01 sati
  Dajte srbi raspisite referendum i ocjepite se da raskopamo ovu silom nametnutu Tkz. Drzavu koju niko nevoli
 • Ime04.07.2021 16:20 sati
  Ustase na kurac a prave Hrate respect.
 • Konj 03.07.2021 22:56 sati
  Tekvir
 • Cojle l03.07.2021 22:06 sati
  Opustite se i uzivajte. Nije valjda da ce vas vasi saveznici ,rvatsko cvijece napast.Pa ako vas i klepe nista strasno ,rentiracemo vam topnistvo ko i prosli put , jer jebo rata bez brata rvata . Pozdrav od Srbokomunistickocetnickog bolesnika.
 • 03.07.2021 20:58 sati
  da nije budala kako bi zivili ludi politicari doce itom kraju
 • 02.07.2021 20:01 sati
  A kako ti ih je zao boze mili. Ako ih uspijes zavoljeti ko oni tebe nema vas nigdje. A za sada povedi i njih sve sa sobom. A spominjes Kinu i Rusiju pa ne zaboravi na tursku i ogroman Islamski svijet. Da se ne zaboravi:
 • DANE02.07.2021 19:14 sati
  Mislim da smo mi jedan narod Srbi i Hrvati krst je krst ili kriz je kriz zeleli vi to ili ne moramo da pruzimo ruku prijateljstva jedni drugima hriscani smo ili da nas pojedu islamisti
 • Ivan 02.07.2021 17:35 sati
  Kasno je sada traziti Hrvacki entitet to je tribalo u Dejtonu tamo su nas tkz. Hrvati izdali na crlu sa onom komunjarom Matom Gtanicem dabogda se on raspadao
 • Ivan02.07.2021 16:51 sati
  Njemacka je bila kaznjena sa 50 godina razdvajanja njemackog naroda koliko su Hrvati kaznjeni i dokle ce ova kazna trajati jedan narod jedna vira razdvojeni zasto imaju Stbi pravo da se ujedine i da bize iz ove izmisljene Drzave Drzave koju vecina nevoli ovo je silovanje a silovanje je zlocin
 • Ivan01.07.2021 08:38 sati
  Bravo Srbi vi ste pravi idite svome narodu a ne kao Hrvati nesmiju ni da prdnu unistili su nam Herceg Bosnu napravise kurde od nas eto kakvi smo mi pobjednici u ratu Hrvati su nas izdali i zrtvovali a uzeli cigane bravo Hrvati izdajice svoga naroda
 • Josip 30.06.2021 21:48 sati
  Tražite Hrvatski Entitet! Ako Srpska ide iz BiH Hrvatski Entitet također!!!
 • Prof.30.06.2021 14:47 sati
  Nije to jednostavan proces ali da se pripremaju vidi se sa svakog aspekta.
 • Bika30.06.2021 14:42 sati
  Uvik bulaznite, nestat ce i hdz,ko ce onda bit kriv?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO