Palcu nanesena ogromna šteta, avio-bombe u Grudama nisu pronađene

Datum objave: 17.06.2021   Broj čitanja: 3728
Pompozne objave nekih medija da su "u Grudama pronađene avio-bombe koje mogu raznijeti BiH", s obzirom na količinu koja je navedena, kako stvari stoje, bile su netočne.
Palcu nanesena ogromna šteta, avio-bombe u Grudama nisu pronađene

 
Naime, nikakvih avio-bombi nije bilo nego lanseri koji se u pogonima bivše tvornice "Sokol" nalaze više od trideset godina i nitko nije obazirao ni pozornost na te bezvrijedne olupine dok FUP po dojavi nije krenuo u izvršavanje pretresa prostorija. A najveća šteta ovim putem je učinjena uspješnom, hercegovačkom poduzetniku Miri Palcu koji je, prema svemu sudeći, ni kriv ni dužan postao tema u medijima, iako se oružjem nikad nije bavio, a napravljen mu je i niz drugih problema pošto ga se povezalo s drugim poduzetnikom istog imena i prezimena pa je tako "kralj autobusa" iz Gruda koji radi velike poslove i u Hrvatskoj, te je spasio "Autopoduzeće Imotski" od propasti, preko noći postao vlasnik i ljekarni, veledrogerija, tvrtki IGA, magdis, Jelšanski vrtovi... a prava je istina da vlasnik Autoherca nema nikakve veze s ljekarnama, veledrogerijama i tri navedene tvrtke, osim što mu je ime i prezime kao i poduzetnika koji radi u Hrvatskoj.

Iz Autoherca su za Večernji list istaknuli da su zgroženi pojedinim objavama o njihovoj tvrtki i vlasniku i zahvalili se svima onima koji nisu tendenciozno izvještavali o ovom slučaju. - Miro Palac je čovjek koji desetljećima zapošljava stotine ljudi, kako u autobusnoj branši kroz Autoherc tako i u proizvodnji kroz TSP Grude. Od njega žive brojne obitelji u Hercegovini, Dalmaciji, ali i šire, stoga smo iznenađeni količinom dezinformacija i niskih udaraca prema njemu osobno, ali očito je u ovoj zemlji najlakše udariti na one koji zapošljavaju i stvaraju novu vrijednost. Ne ulazeći u rad institucija, niti Autoherc niti TSP Grude nikad se nisu bavili avio-bombama, a lanseri koji su pronađeni, olupine, još su iz vremena prijašnje tvornice i desetljećima stoje na istom mjestu, te su neupotrebljivi. Objavom neprovjerenih informacija nanesena je šteta i gospodinu Miri Palcu koji je sada na slobodi, a ne u pritvoru kako su neki pompozno objavili, ali i njegovim tvrtkama koje se i u gospodarskoj krizi trude osigurati nove poslove, plaću i doprinose za svoje radnike, kao i poreze za ovu državu. Unatoč šteti koja je napravljena i brojnim lažima kojih smo se naslušali prethodna dva dana nastavljamo s neumornim radom za dobrobit zajednice jednako uspješno kao i do sada, a zahvaljujemo svima onima koji nisu nasjeli na tendenciozno izvještavanje i koji su nam bili podrška u ovim teškim danima - priopćili su za Večernji list iz Autoherca.


Danas poslijepodne 'Večernjaku' se javio i sam Miro Palac. - Zahvaljujem se i svojim prijateljima na porukama podrške, ali i nekima koji me iz nekog razloga možda smatraju svojim neprijateljem i sve im opraštam. Sve je u najboljem redu, a ja sam na slobodi. Bog je velik i pravda uvijek na kraju pobijedi - kazao je u izjavi.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Šimunović18.06.2021 22:05 sati
  Krivi su oni što su to ostavili a dali pogon za daljnje klrištenje
 • Zoran18.06.2021 21:52 sati
  Zašto nije to davno prijavio, nemoguće da nitko nije znao što se nalazi u kutijama... Sam sebi probleme napravio, netko ga je mislio na tome "eliminirati" ali nije prošlo... Dobro ispade na kraju. Podrška Miri i obitelji...
 • On18.06.2021 11:42 sati
  Moj MIro nek ti je Bogu pomoci koliko su tu zla nanjeli treba sve tuzit svi smo uz tebe
 • 17.06.2021 18:56 sati
  Mislis JR.
 • Miro317.06.2021 18:21 sati
  Znat ce se uskoro ko i zasto drugom smjesta. Imenjace izdrzi.
 • Za eru17.06.2021 17:50 sati
  Nikad to vidjeti nećemo. Netko ga je dobro mislio usositi jadno ali ovo je naša stvarnost.
 • dm17.06.2021 16:05 sati
  Vise lazi o jednom slucaju u jednom danu nisam vidio, ovo je jadno sto se u ovoj drzavi radi. Pizdra tuzi redom od pravosudja do sarajevskih medija.
 • Ero17.06.2021 15:35 sati
  Da mi je vidit ovu pravosudnu mafiju da postane ažurna po pitanju narkomanije. Dileri im kolo igraju.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio