VELIKA FOTOGALERIJA: Zbog legendi Miša i Dine u Grude došli mali nogometni virtuozi, pratila se i Hrvatska - Engleska

Datum objave: 14.06.2021   Broj čitanja: 910
Kao da se legende nogometa Miša i Dinu pitalo pa su dani kao subotnji i nedjeljni okupili male nogometne genijalce koji su igrali njima u čast.
VELIKA FOTOGALERIJA: Zbog legendi Miša i Dine u Grude došli mali nogometni virtuozi, pratila se i Hrvatska - Engleska

 

Jer ovo su dani kad je nogomet opet u prvom planu, kad se igra Europsko prvenstvo koje je po mnogima najjače nogometno natjecanje na svijetu.

A u Grudama su upravo u tim danima igrale čak 32 ekipe na V. Memorijalnom turniru u sjećanje na legendarnog Zdravka Jurčića Miša i Dinka Dinu Vranješa. Upravo kroz njih dvojicu oslikano je sjećanje na sve legende, na sve ljude, na sve koji su dali bilo kakav doprinost rastu kluba s Elić Luke, nekdašnje Bekije danas Hrvatskog nogometnog kluba Grude.

Natjecanje igrača 2010. i 2012. godište je održano u fer i korektnom nadmetanju, a mali šampioni uz vrhunski nogomet imali su u Grudama i pauzu da odgledaju utakmicu svojih heroja, reprezentativaca Hrvatske, koji su igrali protiv Engleske u nedjelju. Iako se Hrvatska nije proslavila, svjesni su mali šampioni da će Hrvatska već protiv Češke pokazati pravo lice i da će njihovi uzori Modrić, Kovačić, Kramarić... opet biti oni pravi.

Kod 2010. godišta najbolji je bio NK Kamen Podbablje, a drugo mjesto osvojio je NK Široki Brijeg. Treće mjesto pripalo je FK Leostars Trebinje. Četvrti su bili mali nogometni virtuozi iz HNK Grude.

Najbolji igrač je Kamenov Tomislav Kujundžić, najbolji vratar Aleksandar Spahić iz FK Leostars, a najbolji strijelac Ljubo Grizelj iz HNK Grude.

Kod 2012. godišta zlato je, očekivano, osvojio HNK Hajduk Split, drugo je bilo Posušje, a treće brončane bile su Grude! Četvrti je bio Široki Brijeg.

Najbolji igrač je Filip Zubak iz Hajduka, najbolji vratar Marko Bešlić iz Posušja, a najbolji strijelac Luka Mikulić iz HNK Grude.

- Veliko hvala svim ekipama na dolasku i fer i korektnoj igri - poručuju iz HNK Grude.

I uistinu, vrijedilo je doći pogledati odlične, male nogometaše.


FOTOGALERIJA

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio