Tužna slika Bosne i Hercegovine: Otac ljubi djecu i odlazi trbuhom za kruhom

Datum objave: 18.05.2021   Broj čitanja: 3013
Bugojanaca Tahir Ugarak jučer se na autobusnoj postaji Bugojno pozdravio i izljubio s djecom i suprugom te se, poput tisuća i tisuća žitelja Bosne i Hercegovine, trbuhom za krugom uputio u Njemačku.
Tužna slika Bosne i Hercegovine: Otac ljubi djecu i odlazi trbuhom za kruhom

 

Portal Bugojno Danas objavio je fotografiju Ugarkovog emotivnog rastanka sa sinovima, koja je mnoge rastužila, ali i potaknula rasprave o odgovornosti države i vlasti zbog činjenice da mladi građani naše zemlje, oni najproduktivniji, oni u najboljim godinama, odlaze iz zemlje u potrazi za boljim životom.

"Naš sugrađanin Tahir Ugarak se upravo pozdravio sa djecom i ženom. Nažalost i njega su ovaj grad i država otjerali za Njemačku da osigura egzistenciju svojoj obitelji. Jako tužna slika. Sretno!", objavio je bugojanski portal na svome Facebooku profilu.

Fotografiju je ranije prenio i sam Ugarak, dodajući kako "slika sve govori". 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Mira20.05.2021 23:41 sati
    Ovo je činjenica! Moramo biti svjesni da ce ovoga sve više biti.Povući će čovik i svoju ženu i dicu u njemačku i nema ih do penzije,samo neka nađe stan,jrr današnja žena zna čitat i pisati i naučit će jezik! Šta će u ovoj državi u kojoj nema posla, možda nije stambeno riješenje sredio.A za 100 maraka,koje nema nigdi zaradit,a kamo li potrošit,ne moze dva poštena ručka kupit.Neka mu je sa srićom i onima što su u istoj situaciji!
  • Jjj19.05.2021 08:59 sati
    Sramota drzave i politicara koji su nam ovo dali
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO