Dalić: Podržavam Sosu, ali ovo morate znati...

Datum objave: 08.05.2021   Broj čitanja: 408
Morao je preskočiti Sloveniju i Cipar jer je imao crveni karton i dvije utakmice kazne iz mlade reprezentacije, što se prenosi i na A vrstu.
Dalić: Podržavam Sosu, ali ovo morate znati...

 

Hrvatski lijevi bek, Borna Sosa, odlučio se igrati za Njemačku. Rekao je da je to učinio zato što ga nitko iz HNS-a nije kontaktirao mjesecima, ali izbornik Zlatko Dalić tvrdi suprotno.

 

- Sosa je bio na popisu A reprezentacije za kvalifikacijske utakmice u ožujku, jasno mu je rečeno da će debitirati protiv Malte. Morao je preskočiti Sloveniju i Cipar jer je imao crveni karton i dvije utakmice kazne iz mlade reprezentacije, što se prenosi i na A vrstu.

 

O tome je i s njim, ali i drugim njegovom ljudima razgovarao Ivica Olić. Kazao mu je da će biti s nama, da ga vidimo, a i da se upozna s atmosferom u ekipi. Rekao je: "Super, hvala“.

 

Međutim, nakon toga je Igor Bišćan zamolio da igrači koje on treba budu ustupljeni mladoj reprezentaciji - rekao je Dalić pa nastavio:


- I meni je bio cilj da ona napravi što bolji rezultat, ne mogu biti sebičan i misliti samo na sebe. Gledao sam da hrvatska mlada reprezentacije napravi povijesti uspjeh, stoga sam kao uvijek ustupio Bišćanu igrače koje je tražio, pa tako i Bornu Sosu koji je trebao igrati protiv Engleske.

 

Bišćan je rekao da mu je ta utakmica važna i da mu je Sosa bitan za taj susret. O tome je Borna odmah bio obaviješten, sve je znao. Ništa se nije događalo, a da Borna ne bi bio informiran. Međutim, na kraju nije došao na utakmicu s Engleskom jer je javio da je ozlijeđen - rekao je Dalić za Sportske novosti.


Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio