Na bankomatu utipkala iznos od 2000 kuna, pa napravila kobnu grešku

Datum objave: 30.04.2021   Broj čitanja: 4833
Ženi uskoro počinje suđenje zbog neobičnog kaznenog djela kojeg je, prema optužnici, počinila u siječnju ove godine u Virovitici, piše Danica.hr
Na bankomatu utipkala iznos od 2000 kuna, pa napravila kobnu grešku

 

Priča ide ovako: jedna je gospođa došla na bankomat, stavila karticu i utipkala iznos od 2000 kuna. No, kako bankomat nakon toga dulje vrijeme nije reagirao, gospođa je uzela karticu i otišla.

 

Tamo je slučajno prolazila 40-godišnjakinja i primijetila da je bankomat ipak izbacio 2000 kuna. Odlučila ih je uzeti i zbrisati.

 

No, gospođa je vrlo brzo dobila obavijest banke da joj je na bankomatu isplaćen iznos od 2000 kuna. Kad je odlučila provjeriti što se dogodilo, shvatila je da je okradena.

 

Kradljivicu su otkrili vrlo brzo, vjerojatno uz pomoć snimke nadzorne kamere.

 

“Okrivljenu 40-godišnjakinju se tereti da je 19. siječnja u Virovitici, nakon što je druga žena namjeravala podići 2000 kuna, koji joj bankomat nije odmah isplatio već nakon što se udaljila, taj novac uzela s bankomata i zadržala za sebe.

 

Tereti je se da si je time pribavila nepripadnu imovinsku korist u iznosu od dvije tisuće kuna na štetu druge osobe”, navodi se u optužnici virovitičkog državnog odvjetništva.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio