Dodik: Muslimanska politika u BiH dovela je do toga da su Hrvati beznačajni

Datum objave: 26.04.2021   Broj čitanja: 860
Europske strukture funkcioniraju na bazi neke vrste virtualne stvarnosti ili nekog virtualnog cilja po kojem oni neće shvatiti stanje u BiH, smatra predsjedatelj Predsjedništva BiH, Milorad Dodik.
Dodik: Muslimanska politika u BiH dovela je do toga da su Hrvati beznačajni

 

Ističe da europske strukture i dalje guraju obećanje muslimanima iz 1995. godine da će im napraviti državu po njihovom uzoru, a problem je što se Republika Srpska tome usprotivila.

"Hrvati su već dovedeni u tu poziciju da su beznačajni zato što ih muslimani majoriziraju i sad je problem samo Republika Srpska, a pošto Milorad Dodik vodi RS, on je određen kao krivac", rekao je Dodik za ATV.

Dodik ističe da je osobno posvećen tome da Republika Srpska bude nezavisna država i to ne krije, ali ne želi da zbog tog cilja budu mobilizirani ljudi i da se za to bori ratom.

"Nikada nisam pozvao nekoga u rat, niti pokušao da nešto učinim s tog pogleda, ali sam uvjeren da će se BiH raspasti pošto u njoj neće više nitko da radi", rekao je Dodik i dodao da nefunkcionalnost BiH dovodi do toga.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • mudo26.04.2021 22:31 sati
    Ovog buldoga je nedavno osunetio u Sarajevu pravi musliman dr. Skaka.
  • Ante 26.04.2021 09:22 sati
    U pravu si Milorade ti si pravi voda dvog naroda daj raskopaj ovu parazitsku t.v. drzavu ti jedini imad muda ovi ostali su svi kukavice
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio