Željan (44) želi osvojiti farmericu iz BiH (65): Poznat je kao 'fantom' koji je bušio gume

Datum objave: 24.04.2021   Broj čitanja: 1247
Iako je gledateljima RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", Željan Arnerić (44) rekao kako za sebe misli da je emotivan, vrijedan i empatičan muškarac koji rado pomaže ljudima u nevolji, čini se da postoje neki njegovi sumještani koji ne bi baš potpisali ovu izjavu.
Željan (44) želi osvojiti farmericu iz BiH (65): Poznat je kao 'fantom' koji je bušio gume


Naime, u zimu 2014, godine njegovi Bračani imali su dosta neprilika s njim, a situacija je bila baš kao u filmovima. Svakog jutra mještane Postira su dočekivali automobili s probušenim gumama, a u početku nitko nije znao tko je za to odgovoran, a još manje koji su mu motivi za vandalsko ponašanje.

Naime, sve se događalo tijekom noći pa je Arnerić dobio nadimak "fantom", pišu 24 sata. Nitko u početku na njega nije sumnjao jer je i sam, na društvenim mrežama, objavljivao vijesti o probušenim gumama i čudio se ružnom ponašanju "onoga koji je to radio". Svojevremeno su čak organizirane i "noćne straže" kako bi Postirani nastojali spriječiti bušenje guma na svojim automobilima. Tko zna dokad bi ta situacija trajala da jednog dana nije odlučio usred dana probušiti gume na jednom automobili i tada su ga uhvatili.
Policija je intervenirala, a mnoge je začudilo da je upravo riječ o mirnom mladiću koji je povremeno radio kao konobar. Arnerić je na Općinskom sudu u Splitu pravomoćno osuđen u svibnju 2019., i to na sedam mjeseci zatvora uz primjenu uvjetne osude od dvije godine.

Poslije toga nisu zabilježene veće pritužbe na njega, a u showu je ljubavnu sreću odlučio potražiti kod farmerice Raseme Vladetić (65) iz Donjeg Lapca, a koja je rođena u BiH i tu provela djetinjstvo.

Rasema Vladetić jedina je farmerica u 13. sezoni emisije "Ljubav je na selu". Ova je farmerica već sudjelovala u ovom RTL-ovu showu, ali to nije bilo u ovoj ulozi. Naime, Rasema se prijavila u "Ljubav je na selu" u 10. sezoni te je ljubav tražila na farmi tadašnjeg kandidata Marka Skelina. Tada je bila zlatna djevojka, a s farmerom Markom započela je i vezu koja je okončana još tijekom snimanja te sezone.

– Na snimanju zadnje emisije dogodile su se neke stvari, nešto ružno. Marko i ja razišli smo se svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli – rekla je o tom događaju Rasema za RTL.  Tijekom prijave za 13. sezonu dodala je i da je farmer Marko bio posljednja osoba u koju se zaista zaljubila, ali da ju je jako razočarao. Sada traži treću sreću u ovoj emisiji. Ova nam je farmerica kazala zašto se odlučila ponovno prijaviti u ovu emisiju. – Natjerala me samoća. Znate, nije lako biti sam. Mislim da zaslužujem konačno opet pronaći ljubav i nešto bolje u životu – istaknula je.

U predstavljanju u emisiji rekla je da iza sebe ima dva braka. Prvi ju je suprug prevario, a drugi je umro. Istaknula je i da joj kod muškarca nije važan izgled. – Nikad mi izgled nije bio u prvom planu, samo da muškarac ima dobro srce. Najvažnija je ta neka ljudskost – ispričala je ova farmerica koja je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Hrvatsku se doselila u mladosti. U svom predstavljanju istaknula je da joj je važan karakter osobe. – Treba biti duhovit, šarmantan, veseljak, da je otvoren i staložen, da nije ljutit i da se ne pravi važan – rekla je da su to karakterne osobine koje traži. Rasema je naglasila da je ljubav sve što traži, da joj ništa drugo ne treba. Kaže da joj nije važno materijalno. Za sebe tvrdi da sve zna raditi te ističe da je kao mala sve poslove naučila od tate.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio