Radončić: Bošnjaci nisu zaslužili da ih ove tri glave vode u povijesno teškim vremenima

Datum objave: 23.03.2021   Broj čitanja: 499
Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH, oglasio se na svom Facebook profilu povodom skandalozne izjave Šefika Džaferovića "da BiH ne zaostaje za zemljama regije kada je u pitanju cijepljenje građana".
Radončić: Bošnjaci nisu zaslužili da ih ove tri glave vode u povijesno teškim vremenima

 

Predsjednik SBB-a je podsjetio i na ranije neprimjerene izjave Džaferovićevih stranačkih kolega iz SDA, Selme Cikotića, ministra sigurnosti BiH i Bisere Turković, ministrice vanjskih poslova BiH.

Status Fahrudina Radončića prenosimo u cjelosti:

- Usred teške krize s tisućama ilegalnih migranata i kaosa u smislu sigurnosnog ugrožavanja ljudi, ministar sigurnosti BiH Selmo Cikotić je javno i primitivno drsko rekao da se radi o “seksi temi i fensi pitanju”.

U žalosnom vremenu kada je Federacija BiH, odnosno Bošnjaci, jedini prostor u Europi i šire bez početka masovne imunizacije, ministrica Bisera Turković potpuno nemedicinski i neodgovorno izjavljuje da je “Astra Zeneca cjepivo za siromašne” (a, primjerice, cijela Velika Britanija je primila baš to cjepivo).

Još gore, dok u Bosni i Hercegovini ni na vidiku nema prijeko potrebnih milijun-dva doza cjepiva i kada dnevno umire više od 40 osoba, član Predsjedništva BiH, Šefik Džaferović, šibicarski izjavljuje da “Bosna i Hercegovina ne kasni za regijom u imunizaciji”.

Brojke govore drugačije. Republika Srbija je već utrošila nevjerovatnih tri milijuna doza i svakodnevno cijepi više od 10.000 svojih građana, Republika Hrvatska je plasirala više stotina tisuća doza, a teritorijalno mala Crna Gora je počela s masovnom imunizacijom...

Zaista, Bošnjaci nisu zaslužili da ih u jeku povijesne drame vode i predstavljaju ovako nedržavotvorni, neodgovorni i teškim obmanama skloni ljudi - napisao je Radončić. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO