U Posušju u izgradnji sedmi kružni tok

Datum objave: 10.03.2021   Broj čitanja: 1225
Načelnik Općine Posušje Ante Begić potpisao ugovor s tvrtkom KTM Brina o izgradnji kružnog toka na Trgu hrvatskih velikana u Posušju, odnosno kod nove osnovne škole. Predviđeni rok za realizaciju radova je 90 dana.
U Posušju u izgradnji sedmi kružni tok


Ovime će se konačno ovo frekventno i problematično raskrižje na južnom izlazu iz Posušja zamijeniti adekvatnijim rješenjem koje će donijeti veću protočnost vozila.

Ovo je inače drugi kružni tok trenutno u izgradnji u užem gradskom području. Podsjetimo, u tijeku su intenzivni radovi na izgradnji još jednog na Mokrom Docu. Kada je riječ o širem području Posušja u tijeku su pripremni radovi na magistralnom putu M106, gdje će sadašnje raskrižje prema Čitluku, Vinjanima i Viru također zamijeniti kružni tok.

Ovime će njihov broj u općini Posušje porasti na sedam, što će uz već dobro rješen prometni sustav obilaznih putnih pravaca, dodatno doprinijeti prije svega prevenciji gužvi, ali i sigurnosti. No koliko god nova prometna rješenja tome doprinosila, uvjek stoji apel za opreznu i odgovornu vožnju.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO