Dadilja ukrala zlato vrijedno 5 tisuća KM dok je kod jedne hercegovačke obitelji čuvala djecu

Datum objave: 27.02.2021   Broj čitanja: 788
Dadilja S. V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne hercegovačke obitelji, pokrala je zlato iz njihove kuće, a obitelj je sve prijavila policiji u petak ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.
Dadilja ukrala zlato vrijedno 5 tisuća KM dok je kod jedne hercegovačke obitelji čuvala djecu

 

Policija je prijavu zaprimila oko 8:30 sati i odmah su izvršili očevid u kome su stekli osnovu sumnje da je izvršitelj krivičnog djela S. V. U tijeku kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila.

U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su policajci za svega nekoliko sati riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počinitelja, navodeći da su o događaju obavijestili Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvješće o počinjenom krivičnom djelu protiv S. V., zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa, dostavi u redovnoj proceduri.

U Policijskoj upravi Trebinje su apelirali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažiraju po bilo kom osnovu za pomoć u kući.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • crni27.02.2021 11:11 sati
    danas se malo kome može vjerovati
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio