VIŠESTRUKE PRVAKINJE BiH od sada za volanom SVJETSKOG POBJEDNIKA – Sandero Stepway

Datum objave: 26.02.2021   Broj čitanja: 658
HRK Grude i GUMA M surađuju već dugi niz godina, a jučer su uspješno obnovili i produžili sponzorski ugovor. Gruđanke će od sada plijeniti pozornost u novom Stepwayu treće generacije.
VIŠESTRUKE PRVAKINJE BiH od sada za volanom SVJETSKOG POBJEDNIKA – Sandero Stepway

 


Rukometašice su zamjenile Renault CAPTUR novim modelom Dacia STEPWAY koji ih je odlično služio i pratio kroz njihove izazove, a ništa manji tempo se ne očekuje uz treću generaciju Sandero Stepway koji će ih pratiti u svim njihovim sportskim izazovima.

 

Puno zabave, smijeha iz sunčanog Mostara – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera u Dacia salonu GUMA M d.o.o. i druženje s curama i njihovom trenericom prilikom preuzimanja automobila.

 

Cure ćemo i dalje pratiti kroz kroz slike i priče na društvenim mrežama.

 

„Ove mlade cure su velika inspiracija i neizmjerno je zadovoljstvo biti im podrška s onim što mi radimo najbolje! Sandero, prošlogodišnji odabir broj 1 u segmentu gradskih automobila, zasigurno će biti dostojan partner višestrukim BH prvakinjama u rukometu. Dodajemo i da je novi Sandero u svojoj trećoj generaciji aktualni „prvak“ Europe, a u Bosni i Hercegovini je zaslužio titulu Best Buy za 2021. godinu. Navijamo i bodrimo i dalje naše rukometašice koje je Dacia Stepway oduševila na prvu .“ – kazao direktor prodaje i marketinga kompanije GUMA M d.o.o. Davorin Vidačković.

 

Sandero Stepway odražava i Vaš nepobjediv duh? Saznajte sve o ovom modelu ovdje ili pozovite Dacia prodajni salon u GUMA M d.o.o. na: 036 352 915

 

Novi Stepway nas je iznenadio. Na prvu sam se pozitivno iznenadila sa svim funkcijama koje nudi novi Stepway, dodirni ekran, modularni krovni nosači, dizajn interijera, vrhunska tehnologija, osjećaj sigurnosti… Zahvaljujem i na posebnim sportskim torbama koje su dobile sve djevojke. Bit će im svakodnevno korisne u njihovim aktivnostima. Jedva čekam našu svkodnevnicu, izjavila je Zlata Zubac, sportska direktorica kluba.

 

 

Do kraja zajedno!

HRK GRUDE & DACIA BIH

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio