Htjeli su još jedno dijete, a dobili petorke

Datum objave: 17.02.2021   Broj čitanja: 910
Vjerojatnost da se to dogodi je 41 milijun naprema jedan.
Htjeli su još jedno dijete, a dobili petorke

 

Adam i Danielle Busby iz Houstona u Americi bili su zabrinuti da nikada neće moći imati djecu nakon što su im liječnici rekli da su oboje neplodni. Ipak, par nije odustao - prošli su intrauterinu oplodnju (IUI), postupak sličan IVF-u koji uključuje davanje ženi lijekova za plodnost prije nego što se spermij ubrizga u maternicu, piše The Sun.

 

Nakon što su uspješno dobili kćer Blayke (5), odlučili su još jednom probati s tom metodom. Iako su ih liječnici upozorili da postoji mogućnost višestrukog poroda, nisu ni sanjali da će dobiti petorke. Inače, vjerojatnost da se to dogodi je 41 milijun naprema jedan.

 

Prije rođenja, Danielle je krenula u ozbiljan režim prehrane, konzumirajući 4.500 kalorija dnevno kako bi osigurala da dobije dovoljno hranjivih sastojaka. Kad je prošlo 28 tjedana, medicinski tim odlučio se za porođaj. Uz carski rez dobili su još pet djevojčica - Hazel, Avu, Parker, Oliviu i Riley. Danielle i Adam radili su danonoćno kako bi održali djecu čistima, mijenjajući 420 pelena tjedno i praveći do 40 bočica dnevno. Adam je također uzeo vrijeme od posla u naftnoj industriji, ali nije im bilo lako.


 

 

- Bilo je iscrpljujuće. Dani i noći jednostavno su tekli zajedno. Imali bismo pauzu od 45 minuta nakon hranjenja, presvlačenja i čišćenja bočica, a zatim bismo ih morali ponovno probuditi - ispričao je Adam. No, premda je rođenje pet potpuno novih beba možda bilo iscrpljujuće, roditelji priznaju da je postalo teže tek kad su napunile dvije godine. - Tako su pune energije, neprestano pokušavamo pronaći načine da ih umorimo. Briga o njima je posao s punim radnim vremenom - kaže Danielle.

Htjeli su još jedno dijete, a dobili petorke
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio