Teo Herceg pojačao Široki Brijeg

Datum objave: 04.02.2021   Broj čitanja: 302
Nakon uspješnog probnog rada na zimskim pripremama, dvadesetogodišnji Teo Herceg postao je novi igrač NK Široki Brijeg i pojačat će konkurenciju na lijevom boku.
Teo Herceg pojačao Široki Brijeg

 

Herceg je kazao kako je zadovoljan i sretan zbog dogovorene saradnje, ali i zahvalan stručnom štabu koji je prepoznao njegov rad i trud.

 

- Dolazak u Široki Brijeg za mene je stepenica više u karijeri. Od samog dolaska na probu, prijema u klubu, a onda i kroz treninge i pripremne utakmice, vidjela se visoka razina ozbiljnosti u radu. Došao sam spreman pokazati svoje kvalitete i pokušati se nametnuti stručnom štabu. Želim nastaviti marljivo raditi i vjerujem kako mogu dati svoj doprinos ovoj sjajnoj i mladoj momčadi s kojom je milina raditi - poručio je Herceg.

 

Ovaj nadareni Ljubušak počeo je karijeru u lokalnim klubovima, najprije u Bigesteu, a zatim je prešao u ljubušku Slogu. Kasnije je igrao za Neretvanac iz Opuzena, Jadran Luka Ploče i Dugopolje, a onda se ponovno vratio u Neretvanac, čiji je dres nosio u prvom dijelu sezone, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio