Nakon slučaja u Posušju i ženu u Širokom Brijegu ugrizao pas

Datum objave: 02.02.2021   Broj čitanja: 574
Nakon što je prošli tjedan evidentiran slučaj napada psa na 15-godišnjeg dječaka u mjestu Osoje u Posušju, novi slučaj zabilježen je u u Širokom Brijegu.
Nakon slučaja u Posušju i ženu u Širokom Brijegu ugrizao pas

 

Naime, dana 30.01.2021. godine u 16:34 sati PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da je u Hitnoj pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg medicinsku pomoć zbog ugriza psa zatražila ženska osoba (50) iz Širokog Brijega.

 

Provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je žensku osobu (50), dok se šetala širim područjem Širokog Brijega, napao i ugrizao pas koji je u vlasništvu D. J. (39).

 

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg D. J. (39) je ispitan u svojstvu osumnjičenoga na okolnosti počinjenog kaznenog djela iz čl. 327. KZ-a F BiH (Nesavjesno čuvanje pasa i drugih opasnih životinja), a o svemu je izviješten dežurni županijski tužitelj.

 

Nakon kompletiranja predmeta PU široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. J. (39) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 327. KZ-a F BiH, priopćeno je iz Uprave MUP-a ŽZH.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio