Zbog ubojstva Dženana Memića dvoje uhićenih! Otac: Nakon 5 godina valjalo je ovo dočekati

Datum objave: 01.02.2021   Broj čitanja: 1084
Po nalogu Tužiteljstva BiH na području Sarajevske županije se vrše pretresi u okviru predmeta za organizirani kriminal i ometanje istrage stradanja Dženana Memića u mjesecu veljači 2016. godine.
Zbog ubojstva Dženana Memića dvoje uhićenih! Otac: Nakon 5 godina valjalo je ovo dočekati

 

Do sada su uhićene dvije osobe kojima se na teret stavljaju kaznena djela organiziranog kriminala u vezi sa zloupotrebom položaja. U razgovoru za Klix.ba Muriz Memić je kazao da je upoznat o jutrošnjim pretresima i da vjeruje kako su uhićeni Zijo Mutap, otac Alise Mutap koja je kobne večeri bila s Dženanom, i Hasan Dupovac, tadašnji šef odjela MUP-a SŽ za prometne istrage.

"Zna se o čemu se ovdje radi, da ovo ipak je ubojstvo i ovo pokazuje da se zaista radi o ubojstvu, valjalo je ovo dočekati nakon pet godina", kazao je Muriz Memić.

Nada se da će jutrošnja uhićenja dati rezultate i u ishodu istrage o smrti njegovog sina.

"Tužiteljstvo je prikupilo sve, imali smo dosta sastanaka s Gordanom Tadić i postupajućim tužiteljem, oni imaju sve podatake, i evo došao je i taj dan, da krene to", naveo je Memić.

On dodaje kako se nakon pet godina istraga konačno pomaknula s mrtve tačke.

Na kraju šalje pozdrav bivšoj sarajevskoj tužiteljici Dalidi Burzić poručujući kako je i njoj konačno svanulo loše jutro, a riječ je o tužiteljici koja je dugo radila na slučaju smrti Dženana Memića, a za koju obitelj stradalog kaže da je prikrivala istinu i ometala istragu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio