VELIKA FOTOGALERIJA: O VIKENDU IZA NAS PISAT ĆE POVIJEST!

Datum objave: 18.01.2021   Broj čitanja: 1431
O prošlom vikendu pisat će povijest. Utakmica između HRK Grude i Rocasa Gran Canarije najveća je u povijesti ove općine na razini klubova.
VELIKA FOTOGALERIJA: O VIKENDU IZA NAS PISAT ĆE POVIJEST!

 

Grude su poražene u obje utakmice, u prvoj tijesno, a u drugoj uvjerljivo, međutim dojma smo da rukometašice kroz ovu sezonu nisu pratili toliki pehovi, ozljede i virusi, i druga bi utakmica bila u rangu one prve u kojoj su Gruđanke pokazale zube.
 

Međutim, mjesta za razočarenje nema, nego samo za ponos što su Grude bile dio ovakvog spektakla.

I ova europska priča HRK Grude, uvjereni smo, još nije gotova nego će se kotrljati i u godinama koje predstoje. Sam optimizam oko utakmice, velika gledanost i na televizijskim kanalima EHF-a i RTV-a HB i na portalima, među kojima je i Grude.com kao medijski pokrovitelj utakmice i praćenje od strane najuglednijih hrvatskih medija poput Večernjeg lista i Sportskih nvoosti, kao i sama podrška pučanstva Gruda, ali i Hercegovine pokazatelj su da HRK Grude imaju perspektive na duge staze.

Nekako se čini, iako su godinama prvakinje, iako su putovanje na Island na utakmicu, da se tek sada na pravi način čulo za grudsko, sportsko čudo koje donosi sunce u ovo doba raznih pošasti.

Neka se nastavi i do kraja zajedno!

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO