DONOSIMO PRIČU: Gruđanka pronašla novčanik pun novca i dokumenata i vratila vlasniku, časniku Hrvatske vojske

Datum objave: 01.03.2017   Broj čitanja: 7806
Nakon što je prije nekoliko ljeta bila aktualna priča o Gruđaninu koji je vratio ogromnu količinu novca vlasniku, ovih dana portal Grude.com donosi još jednu, ovog puta o Gruđanki.
DONOSIMO PRIČU: Gruđanka pronašla novčanik pun novca i dokumenata i vratila vlasniku, časniku Hrvatske vojske

 

Naime, kod srednje škole u Grudama ženska osoba pronašla je novčanik s novcem i dokumentima. Kako saznaje portal Grude.com, ni trenutka se nije dvoumila što treba učiniti. Uzela je novčanik i otišla u prostorije Radio Gruda.

 

Ubrzo se ustanovilo da sadržaj iz novčanika pripada Ivanu Jukiću časniku HV-a iz Runovića u gradu Imotskom.

 

Božana Iličić, poznata radijska voditeljica iz Gruda ispričala je za Grude.com, što se sve događalo. - Žena s djevojčicom došla je kod nas na Radio Grude i rekla da je pronašla novčanik kod Srednje škole u Grudama, prilikom šetnje sa svojom kćerkicom. Unutra su bili dokumenti, svi mogući, novci i kartice Ivana Jukića i među njima iskaznica njega kao časnika Hrvatske vojske. Ubrzo nakon što smo vijest provukli kroz eter, nazvao nas je i došao za sat vremena, govori nam voditeljica zahvaljujući kojoj je vijest došla do Runovića. Sam Jukić bio je pozitivno šokiran. - Nisam mogao vjerovati da još ima tako dobrih i poštenih ljudi. Žena je izvadila moju osobnu kad smo prelazili granicu i uzela je novčanik na sebe. Kad smo stali u Grudama kod jedne trgovine kod škole ona je izišla i novčanik je skliznuo s nje. Kasnije, vratili smo se u Runoviće, uredno prešli granice jer je osobnu izvadila prilikom prvog prelaska i odmah su susjedi rekli da me traže s Radio Gruda jer sam izgubio novčanik. Sve nam je bilo jasno, a susjedi i prijatelji u cijelom Imotskom srećom slušaju Radio Grude i sve je dobro ispalo, priča časnik Jukić, koji je odmah nazvao Gruđanku koja je pronašla novce i dokumente kako bi joj zahvalio, piše portal Grude.com, koji još saznaje da se skromna i poštena žena zove Ružica.

 

Poštenje i čist obraz uistinu nemaju cijenu što je ova Gruđanka pokazala i postala svima nama primjer u ovom korizmenom vremenu.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • mirjana grude01.03.2017 19:12 sati
    Postenje je velika stvar !Svaka cast!
  • Poirot01.03.2017 17:40 sati
    Da nije ministrica? 🤔
  • Prija01.03.2017 12:00 sati
    Bravo Ruška
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO