FOTO: GRUDE IMAJU PREDSJEDNICU: Konstituirano je Općinsko vijeće!

Datum objave: 23.12.2020   Broj čitanja: 4084
Grude prvi put u povijesti i službeno imaju predsjednicu Općinskog vijeća. Radi se o Franki Zorić. Ona na čelu Vijeća mijenja Draženka Vranješa koji je uspješno rukovodio ovom institucijom punih osam godina.
FOTO: GRUDE IMAJU PREDSJEDNICU: Konstituirano je Općinsko vijeće!


U uvodnom govoru Franka Zorić se zahvalila vijećnicima na prijedlogu i izboru za predsjednicu Općinskog vijeća općine Grude.

- Pozivam sve vijećnike da zajedničkom suradnjom i odgovorno radimo za prosperitet i dobrobit naše općine i svih njezinih žitelja - kazala je Zorić.Istaknula je u svoje i u ime svih vijećnika bivšeg saziva zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Draženku Vranješu.- Draženko, vaš trud i angažman dli su nemjerljiv doprinos u radu ovog zakonodavnog tijela posljednjih osam godina. U nadi da ćete nam stajati na raspolaganju i pomoći u daljnjem radu, želim vam svako dobro u privatnom i poslovnom životu - istaknula je nova predsjednika u zahvalim svom prethodniku, grudskom poduzetniku Draženku Vranješu.


Novoizabranim vjećnicima čestitao je i grudski načelnik Ljubo Grizelj koji nastavlja obavljati dužnost prvi put dobivenu na izborima 2012. godine.Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Gringo23.12.2020 21:51 sati
    Franka mi u kuci,franka na radiu,sad i na celu u opcini jadan ti sam kud cu,bjež u njemacku.;-) haha
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO